Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Configurare noua (How To)

Situatie

Review Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Solutie

Specificatii:

lenovo-yoga-tab-3-pro

Tableta aduce ca element comun celebra balama ce-ți permite mai multe tipuri de utilizare și așezare a dispozitivului. De asemenea, cilindrul de pe una dintre lateralele mari, cel care dă aspectul de carte împăturită, este păstrat la loc de cinste.

Acest element din design a permis obținerea unei grosimi de numai 4.68 mm în cel mai subțire punct al tabletei. Cu toate acestea, integrarea unei baterii de mare capacitate și a proiectorului a dus la o greutate apreciabilă. Cu 665 grame, Lenovo Yoga Tab 3 Pro nu este tocmai o tabletă pe care să-ți facă plăcere să o ții cu orele în mână.

Avem materiale mai de calitate fata de alte modele, cu plastic de bună calitate, cu metal pentru balamaua ce integrează proiectorul și chiar piele ecologică pe spate.

Are 4 difuzoare si vin amplasate frontal, iar proiectorului îi este mult mai ușor de găsit o poziție corectă. Se rotește odată cu balamaua și astfel în doar câteva secunde îl vei ajusta corespunzător.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro se prezintă excelent la capitolul design, singurul minus adevărat îl pot pune în dreptul greutății.

yoga-tab-3-pro-10

Ecranul a scăzut în diagonală față de Yoga Tablet 2 Pro, însă a păstrat o rezoluție înaltă.Este un display IPS de 10.1 inch cu 2560 x 1600 pixeli, de unde rezultă o densitate de aproape 300 ppi.Culorile sunt vii, păstrate natural, unghiurile de vizualizare largi, nuanțele nu se schimbă oricum am apleca tableta, doar luminozitatea maximă putea fi mai ridicată.

Imaginile oferite de proiector vin la o rezoluție de 840 x 480, iar diagonala maximă recomandată de producător este de 70 inch – aproximativ 177 cm.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro folosește un procesor Intel Atom Cherry Trail x5-Z8500 de tip quad-core ce poate urca în frecvență până la un maxim de 2.24 GHz.

Spațiul de stocare este de 32 GB, din care sunt disponibili utilizatorului circa 23.33 GB.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro mai aduce și câteva funcții interesante:

  • Bară laterală inteligentă – cu un swipe din dreapta spre stânga, cu plecare din afara ecranului tabletei, apare un meniu cu câteva setări rapide: activare/dezactivare proiector, reglare focalizare proiector, mod sunet (Muzică, Film, Joc) și afișare (culori vii, standard, citire), activare rapidă Înregistrare sunet, Camera foto, Evernote sau Sketchpad, acces rapid către galerie.
  • AnyPen – ecranul devine foarte sensibil la atingere și practic poate fi folosit inclusiv cu vârful unui pix.
  • Ferestre multiple – îți permite să ai pe același ecran mai multe aplicații deschise simultan.

 

 

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?