Microsoft Edge crashes – how to reinstall and fix

Configurare noua (How To)

Situatie

Modificările neașteptate ale Microsoft Edge par a fi afaceri de zi cu zi pentru unii utilizatori de Windows 10 în zilele noastre. În plus, unii utilizatori pot chiar experimenta ca Edge sa nu porneasca deloc. Microsoft Edge este o excepție de la alte programe software, deoarece este o aplicație încorporată (appx). Prin urmare, nu există nici o modalitate de dezinstalare sau reinstalare utilizând programele și funcțiile. Această încheiere scurtă vă arată cum să reinstalați Microsoft Edge.

Solutie

1. Închideți Microsoft Edge, dacă rulează.
2. Deschideți Windows Explorer. Navigheaza catre:
C:Usersyour_usernameAppDataLocalPackagesMicrosoft.MicrosoftEdge_8wekyb

Unde your_username este numele dvs. de cont. Ex: dacă numele contului dvs. este ChrisE, veți naviga la:
C:UsersChrisEAppDataLocalPackagesMicrosoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

3. Ștergeți toate folderele din acest director. Puteți obține unele dialoguri de confirmare. Apăsați Da (faceți acest lucru pentru toate articolele curente), da, da, da, până când dosarul este gol. Dacă unele activități de ștergere au eșuat, încercați din nou.
4. Reporniți PC-ul.
5. Porniți Powershell ca Administrator. Pentru a face acest lucru, faceți click pe pictograma meniului Start, tastați Powershell, faceți click dreapta pe Powershell și alegeți Run as Administrator.


6. În Powershell, Copy-paste această comandă:
Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml” -Verbose}


7. Reporniți computerul. Browser-ul dvs. Edge va fi reinstalat acum.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 15 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?