Oprire fortata a update-urilor in Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca doriti sa aveti control asupra update-urilor de windows 10 care se vor efectua in calculatorul dumneavoastra, urmati pasii urmatori:

Solutie

Există o soluție pentru utilizatorii care rulează Windows 10 Pro: din meniul Start, căutați “gpedit” și rulați “Group Policy  Editor”. Extindeți “Computer Configuration” din partea stângă și navigați la “Administrative Templates/ Windows Components/ Windows Update”. Faceți dublu click pe “Configure Automatic Updates” din listă, selectați butonul “Enable radio” și în caseta din stânga selectați 2 – “Notify for download and notify for install”. Acum faceți click pe OK și veți fi anunțat ori de câte ori există actualizări – din păcate, acestea vor fi o iritare zilnică dacă utilizați Windows Defender.

“The Group Policy Editor” nu este disponibil pe Windows 10 Home, dar vă recomandăm să deschideți Windows Update, faceți click pe “Advanced options” și selectați “Notify to  schedule restart” din lista “Choose how updates are installed”. În timp ce sunteți aici, toți utilizatorii de Windows 10 ar putea să dorească să facă click pe “Choose how updates are delivered” și să vă asigurați că actualizările de pe mai multe locuri sunt fie dezactivate, fie setate pe PC-uri în rețeaua locală.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 30 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?