Remedierea problemelor cu Bluetooth în Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Diverse probleme intampinate de utilizatori cu Bluetooth-ul in Windows 10

Solutie

Pasi de urmat

Comutatorul Bluetooth lipseste din setarile Bluetooth si din alte dispozitive sau nu poate fi activat.

În caseta de căutare din bara de activități, tastați Manager dispozitive, selectați-l din lista de rezultate, apoi extindeți Bluetooth în Manager dispozitive.
Apăsați lung (sau faceți click dreapta) pe radioul Bluetooth, apoi selectați Actualizare software de driver > Căutare automată software de driver actualizat. Dacă Windows nu găsește un driver nou, căutați unul pe site-ul web al producătorului dispozitivului și urmați instrucțiunile.

Cum remediem automat problemele uzuale cu Bluetooth 

Selectați butonul Start, apoi selectați Setări > Actualizare și securitate > Depanare. Sub găsirea și remedierea altor probleme, selectați Bluetooth > Rulați depanatorul.

Bluetooth nu apare in Manager dispozitive dupa ce am facut upgrade de la o versiune anterioara la Windows la Windows 10

Tastați Manager dispozitive în caseta de căutare de pe bara de activități, selectați-l din lista de rezultate, apoi extindeți Alte dispozitive din Manager dispozitive.
Selectați dispozitivul necunoscut, apăsați continuu (faceți click dreapta) pe acesta, apoi selectați Proprietăți.
Selectați fila Detalii, apoi selectați ID-uri hardware din lista Proprietate.
Căutați ID-ul hardware pentru radioul Bluetooth. De obicei, ID-ul hardware arată astfel, unde {ID} este o serie de cifre și/sau litere: USBVID_{ID}&PID_{ID}

Proprietăți dispozitiv necunoscut

Apăsați continuu (sau faceți click dreapta) pe ID-ul de hardware, apoi selectați Copiere.
Căutați pe web ID-ul hardware copiat, pentru a încerca să găsiți numele producătorului radioului Bluetooth. După aceea, vizitați site-ul web al hardware-ului Bluetooth sau al producătorului PC-ului, pentru a descărca un driver Bluetooth compatibil cu Windows 10.

Dispozitivul meu Bluetooth se afiseaza ca Asociat, dar nu functioneaza.

În Windows 10, textul de stare pentru dispozitive Bluetooth s-a modificat în Setări > Dispozitive > Bluetooth și alte dispozitive. Dispozitivele Bluetooth vor fi afișate cu starea Conectat numai atunci când dispozitivul este utilizat efectiv (de exemplu, un difuzor Bluetooth care este conectat și se redă muzică prin acesta). Atunci când dispozitivul nu este utilizat, textul de stare va fi Asociat.

Dacă dispozitivul dvs. Bluetooth nu funcționează, puteți încerca să eliminați dispozitivul și să-l asociați din nou. În setările Bluetooth, selectați dispozitivul Bluetooth care este asociat, dar nu funcționează > Eliminare dispozitiv > Da pentru a verifica. După aceea, asociați din nou dispozitivul.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?