Review Samsung Galaxy S6 vs Samsung Galaxy S7

Configurare noua (How To)

Situatie

O comparatie intre Samsung Galaxy S6 vs Samsung Galaxy S7

Solutie

Am avut placerea sa testez samung s6 si samsung s7 si am adus in acest material cateva diferente destul de majore intre acestea.

In primul rand designul la samsung s6 este cu o carcasa de metal plus sticla si cu unghiurile foarte bine conturate spre deosebire de samsung s7 care vine cu un design asemanator cu cel de la s6 dar difera spatele dispozitivului care este mult mai plat si seamana mai mult cu un samsung note 5.

Samsung s7 vine cu rezolvarea problemelor intampinate la modelul S6 si ma refer la slot-ul  micro sd

si cu certificare ip86(rezistent la apa si la praf). Ca si dimensiune, sunt aproape identice, Samsung Galaxy S7 este putin mai gros din cauza faptului ca are o baterie mult mai mare.

Samsung s6 are o camera de 16megapixels fata de samsung s7 care are 12 megapixels. Desi noua camera poate produce poze mai slabe cu detalii departate, este foarte buna la poze in conditii de iluminare deficienta. Inglobeaza functia dual pixel care permite imbunatatirea imaginii in ciuda numarului scazut de megapixeli ai camerei. Samsung Galaxy S7 se poate focusa de 4 ori mai repede in conditii de luminozitate proasta si de 2 ori mai repede fara de Samsung Galaxy S6 in conditii de luminozitate prea puternica.

Samsung a facut progrese uluitoare la Samsung Galaxy S6 cu Touch Wizz. Pentru Samsung Galaxy S7 insa, nu exista nici o modificare din pacate. Avem parte de o versiune aproape identica de Touch Wizz este numit Android Marshmallow.

Bateria este o diferenta destul de majora , noile modele samsung s7 vin cu o baterie de 3000 mAh spre deosebire de samsunsg s6 care are o baterie mai mica de 2550 mAh.

 

Samsung Galaxy S7 vine cu un procesor Snapdragon 820 / Exynos 8890 in timp ce Samsung Galaxy S6 are Exynos 7420 – comparabil cu Snapdragon 810. Samsung Galaxy S7 comparativ cu S6 are 1 GB Ram Extra, adica un total de 4GB RAM ceea ce il transforma intr-un dispozitiv putin mai rapid si mai competitiv cu alte dispozitive.

Samsung Galaxy S7 este un telefon ceva mai puternic, dar nu cu mult fata de S6. Se incadreaza in cei+25% avans tehnologic de la an la an si cred ca nu merita investita daca aveti deja un Samsung Galaxy S6. Doar faptul ca are 1 GB Ram extra, este rezistent la apa si ca are un slot microSD, nu stiu daca este suficient pentru a considera Samsung Galaxy S7 un telefon aparte fata de predecesorul sau, ci mai de graba sa spunem ca se incadreaza in sfera avansului tehnologic de la an la al, de la generatie la generatie Galaxy.

O sa facem si o comparatie a preturilor pentru aceste device-uri, asa ca am ales sa fac o comparatie direct de pe site-ul emag.ro si sa adaug preturile actuale ale telefoanelor ca sa ne dam seama de diferente si sa putem alege daca se merita diferenta de pret pentru ceea ce ofera in plus samsung s7.

 

Telefon mobil Samsung GALAXY S6, 32GB, Gold este la pretul de 2200 lei

Telefon mobil Samsung GALAXY S7, 32GB, Gold la pretul de 3300 lei

Ceea ce rezulta o diferenta destul de mare intre aceste telefoane  la capitolul preturi si trebuie sa avem in vedere ceea ce aduce in plus Samsung S7 spre deosebire de Samsung S6.Daca dorim sa schimbam telefonul S6 cu noul telefon S7 trebuie sa luam in vedere totusi diferenta de pret dintre acestea si sa vedem daca este avantajos pentru noi aceasta schimbare , sa vedem si beneficiile oferite de noul telefon.

Exista posibilitatea ca ulterior pretul pentru telefonul S7 sa scada considerabil cum s-a intamplat cu toate modelele scoase pe piata dar este mult de asteptat pana cand o sa fie aceasta modificare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(18 din 43 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?