SQL-Upgrade servicii de interogare

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) sau o versiune ulterioară este actualmente instalat pe computer, puteți face upgrade la SQL Server 2017 Integration Services (SSIS).

Când faceți upgrade la serviciile de integrare SQL Server 2017 (SSIS) pe o mașină care are instalată una dintre aceste versiuni anterioare ale serviciilor de integrare, SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) este instalată cot la cot cu versiunea anterioară.

Cu această instalare laterală, sunt instalate mai multe versiuni de utilitate dtexec. Pentru a vă asigura că rulați versiunea corectă a utilitarului, la promptul de comandă rulați utilitatea introducând calea completă (<drive>: \ Program Files \ Microsoft SQL Server \ <version> \ DTS \ Binn). Pentru mai multe informații despre dtexec, consultați Utilitatea dtexec.

Solutie

Pasi de urmat

Notă 1

În versiunile anterioare ale SQL Server, în mod implicit, atunci când ați instalat SQL Server, toți utilizatorii din grupul de utilizatori au avut acces la serviciul Integration Services. Când instalați SQL Server 2017, utilizatorii nu au acces la serviciul Integration Services. Serviciul este securizat în mod implicit. După instalarea SQL Server 2017, administratorul SQL Server trebuie să execute instrumentul de configurare DCOM (Dcomcnfg.exe) pentru a acorda utilizatorilor acces la serviciul Integration Services. Pentru mai multe informații, consultați Serviciul Integrare Servicii (Serviciu SSIS).

Înainte de modernizarea serviciilor de integrare

Vă recomandăm să rulați Upgrade Advisor înainte de a face upgrade la SQL Server 2017. Consilierul de actualizare raportează problemele pe care le puteți întâmpina dacă migrați pachetele existente de servicii de integrare la noul format de pachet pe care îl utilizează SQL Server 2017.

Notă 2

Suportul pentru migrarea sau rularea pachetelor de servicii de transformare a datelor (DTS) a fost întrerupt în SQL Server 2012. Următoarele funcționalități DTS au fost întrerupte.

DTS timp de rulare

API DTS

Expertul de migrare a pachetelor pentru migrarea pachetelor DTS către următoarea versiune a serviciilor de integrare

Asistență pentru întreținerea pachetului DTS în SQL Server Management Studio

Executați DTS 2000 Pachet

Actualizați scanarea consilierului pentru pachetele DTS.

Pentru informații despre alte funcții întrerupte, consultați Funcționalitatea serviciilor de integrare întrerupte în SQL Server 2016.

Puteți face upgrade folosind una dintre următoarele metode:

Rulați instalarea SQL Server 2017 și selectați opțiunea de upgrade din SQL Server 2008, SQL Server 2008 R2, SQL Server 2012 (11.x) sau SQL Server 2014 (12.x).

Rulați setup.exe la promptul de comandă și specificați opțiunea / ACTION = upgrade. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea „Scripturi de instalare pentru servicii de integrare” din Instalarea SQL Server 2016 din promptul de comandă.

Nu puteți utiliza upgrade pentru a efectua următoarele acțiuni:

Reconfigurați o instalare existentă a serviciilor de integrare.

Treceți de la o versiune de 32 de biți la 64 de biți a SQL Server sau de la o versiune de 64 de biți la o versiune de 32 de biți.

Treceți de la o versiune localizată a SQL Server la o altă versiune localizată.

Când faceți upgrade, puteți actualiza atât serviciile de integrare, cât și motorul de baze de date, sau doar să actualizați motorul de baze de date sau doar să actualizați serviciile de integrare. Dacă actualizați doar Motorul de baze de date, SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) sau ulterior rămâne funcțional, dar nu aveți funcționalitatea SQL Server 2017 Integration Services (SSIS). Dacă actualizați doar Servicii de integrare, SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) este complet funcțional, dar poate stoca doar pachete în sistemul de fișiere, cu excepția cazului în care o instanță a motorului de baze de date SQL Server 2017 este disponibilă pe un alt computer.

 

Modernizarea atât a serviciilor de integrare, cât și a motorului de baze de date la SQL Server 2017

Această secțiune descrie efectele efectuării unui upgrade care are următoarele criterii:

Actualizați atât serviciile de integrare, cât și o instanță a motorului de baze de date la SQL Server 2017.

Atât serviciile de integrare, cât și instanța de bază de date sunt pe același computer.

Ce face procesul de upgrade

Procesul de upgrade face următoarele sarcini:

  • Instalează fișierele, serviciile și instrumentele SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) (Management Studio și Instrumente de date SQL Server). Când există mai multe instanțe de SQL Server 2008, SQL Server 2008 R2, SQL Server 2012 (11.x) sau SQL Server 2014 (12.x) pe același computer, prima dată când actualizați oricare dintre instanțe la SQL Server 2017, sunt instalate fișiere, servicii și instrumente SQL Server 2017 Integration Services (SSIS).
  • Actualizează instanța SQL Server 2008, SQL Server 2008 R2, SQL Server 2012 (11.x) sau Motorul de baze de date SQL Server 2014 (12.x) la versiunea SQL Server 2017.
  • Mută ​​datele din serviciile de integrare SQL Server 2008 (SSIS) sau din mai multe tabele de sistem în tabelele de sistem SQL Server 2017 Integration Services (SSIS), după cum urmează:
  • Mută ​​pachetele fără modificări de la tabelul de sistem msdb.dbo.sysdtspackages90 la tabelul de sistem msdb.dbo.sysssispackages.

Notă

Deși datele se mută într-un alt tabel de sistem, procesul de actualizare nu migrează pachetele în noul format.

Mută ​​metadatele folderului din msdb.sysdtsfolders90

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(18 din 54 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?