Tastatura nefunctionala laptop HP

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Tastatura laptopului nu funcționează? Există mulți factori legați de această problemă. Deci, după o mulțime de muncă grea am găsit câteva sfaturi și trucuri pentru a rezolva aceasta problema.

Simptome

Tastatura laptopului nu preia nici o comanda.

Solutie

Pasi de urmat

Reporniti laptopul deoarece repornirea rezolvă instantaneu multe probleme. Deci, mai întâi reporniți laptopul și verificați  funcționarea tastaturii. Dacă nu functinează, urmați pasul 2.

În timpul repornirii și apăsați repetat tasta Esc pentru a vedea dacă se afișează meniul Startup Menu.
Dacă ecranul meniului Startup nu se deschide, hardware-ul integrat al tastaturii nu funcționează. Tastatura integrată din Notebook trebuie să fie reparată sau înlocuită. Pentru a continua utilizarea notebook-ului, conectați o tastatură USB cu fir la un port USB și reporniți computerul.
Dacă se deschide ecranul meniu Startup, apăsați tasta F10 pentru a deschide setările BIOS-ului. Apăsați F5 pentru a încărca setările implicite, apoi apăsați F10 pentru a accepta modificările.
Urmați pasul 3.
 
Reporniti laptopul.
Dacă tastatura funcționează în Windows, ați terminat. Dacă tastatura nu funcționează în Windows, continuați cu acești pași pentru a dezinstala și a reinstala software-ul tastaturii în Device Manager.
Urmați pasul 4.

Deschideţi Control Panel si alegeţi Device Manager. Pe urmă apăsaţi pe View şi alegeţi Show hidden devices. Faceți dublu clic pe Tastaturi, faceți clic cu butonul din dreapta pe numele tastaturii, apoi faceți clic pe Dezinstalare pentru a elimina dispozitivul din Windows.

Reporniti laptopul. Dacă nu funcționează, urmați pasul 5.

Restabiliți sistemul: System Restore este cel mai bun mod de a rezolva problemele software-ului tastaturii.

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(37 din 69 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?