Cum eliminați manual bloatware-ul din Windows 11

Configurare noua (How To)

Situatie

Bloatware este o aplicație inutilă și nedorită care vine instalată pe un sistem de operare. Aplicațiile bloatware ocupă spațiu de stocare valoros pe hard disk și pot face dispozitivul să funcționeze mai lent – un scenariu frustrant, mai ales dacă nici măcar nu utilizați acest software preinstalat.

Solutie

  • Faceți clic pe butonul Start pentru a deschide meniul Start
  • Faceți click dreapta pe bloatware-ul ofensator, apoi faceți click pe Dezinstalare
  • Această metodă sigură scoate acele aplicații enervante Windows de pe computerul tău foarte rapid.

În primul rând, această metodă elimină bloatware-ul numai din profilul utilizatorului curent. Oricine altcineva care folosește acel dispozitiv va trebui să-și elimine propriul bloatware. O altă informație utilă pe care ar trebui să o subliniez este că multe – dar nu toate – aplicațiile „bloatware” nu sunt instalate de fapt. Multe aplicații din meniul Start – inclusiv ESPN, Instagram și TikTok – sunt doar link-uri către instalatori. Le-am auzit denumite „instalare rapide” și „aplicații fantomă”.

Puteți testa acest lucru pentru dvs. făcând click pe pictograma aplicației. Veți observa că sub pictogramă apare o bară de progres a programului de instalare. Odată ce instalarea se termină, veți primi o notificare că aplicația a fost instalată.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?