De ce ai nevoie pentru a folosi serviciul DDNS pe routerul tau ASUS?

Configurare noua (How To)

Situatie

Routerele wireless ASUS ofera facilitati de conectare la servicii de tip DDNS, pentru a putea fi accesate si administrate de la distanta, indiferent unde esti fara a cunoaste adresa IP setata pe portul de wan

Solutie

Pasi de urmat

Routerele wireless ASUS ofera facilitati de conectare la servicii de tip DDNS, pentru a putea fi accesate si administrate de la distanta, indiferent unde esti. Aceste routere sunt integrate in mod implicit cu urmatoarele servicii DDNS: asus.com, dyndns.org, selfhost.de, zoneedit.com, dnsomatic.com, tunnelbroker.net, no-ip.com si oray.com. Acestea sunt un mix de servicii gratuite de DDNS cat si cu plata, fiecare avand propriul sistem de autentificare si un mix de planuri mai ieftine sau mai scumpe, cu diverse optiuni in plus sau in minus.

15

Pentru a putea folosi un serviciu DDNS pe routerul tau ASUS, trebuie sa iti faci cont la serviciul pe care vrei sa-l folosesti si apoi sa ai la indemana detaliile necesare conectarii. Acestea vor include lucruri diferite in functie de serviciul DDNS pe care-l folosesti, dar majoritatea serviciilor include detalii precum numele gazda (adresa web pe care o vei folosi pentru a te conecta la router), numele de utilizator si parola sau cheia de autentificare DDNS.

16

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 34 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?