Mio MiVue 698 Dual

Configurare noua (How To)

Situatie

Review Mio MiVue 698 Dual

Solutie

Specificatii:

mio-mivue-698-dual

Box:Camera principală,camera secundară, suportul de prindere pe parbriz + alt suport pentru camera secundară, încărcător dedicat pentru priza mașinii și cablu ce face legătura între cele două camere Mio, certificat de garanție, manual cu instrucțiuni de utilizare.

mivue-698-dual-3

 

Camera principală este îmbrăcată într-un plastic negru și mat, formă dreptunghiulară și senzorul Sony poziționat central. Notă discordantă de la negrul omniprezent face butonul de power colorat portocaliu și cel dedicat accesării meniului, unul pe lateral stânga și celălalt în dreapta.

Conectezi cele două camere prin cablurile dedicate, alimentezi unitatea centrală și o poziționezi în parbriz și gata. Primești un live a ce se înregistrează pe display-ul de 2.7 inch – picture-in-picture cum s-ar pune cu camera frontală în prim plan și cea secundară într-un colț al ecranului.

Meniul poate fi accesat din lateral dreapta, iar 4 patru taste fizice ajută în navigarea prin interfață. Pe ecranul de 2.7 inch ți se afișează viteza cu care circuli pe baza localizării făcute prin GPS. Apropo, pe lângă viteză, Mio MiVue 698 Dual înregistrează și altitudinea, longitudinea, latitudinea și direcția de deplasare.

Are un sistem de avertizare în momentul în care părăsești banda de circulație. Primești o notificare sonoră. Alerte sonore sunt oferite și când depășești viteza recomandată pe un anumit drum. Senzorul de tip G-Sensor pe trei axe înregistrează direcția și forța, inclus în timpul impactului, la întoarcerea autovehiculului sau accelerație.

La Mio MiVue 698 Dual trebuie să te mulțumești cu conectorul miniUSB, slotul pentru cardurile microSD ce s-a descurcat și cu un microSD de 64 GB.

PRO

  • cameră cu o construcție solidă
  • calitate ridicată a clipurilor înregistrate de ambele camere;
  • Mio MiVue Manager ajută în oferirea de date suplimentare, dar și în ce privește organizarea materialelor;
  • GPS cu localizare, altitudine, viteză, diferite alerte – depășirea vitezei, a liniei de demarcație centrală, camere de securitate, G-sensor cu date legate de impact, întoarceri, accelerație, Mod parcare etc.

CONTRA

  • preț relativ ridicat;
  • suport de prindere de slabă calitate pentru camera spate;
  • lipsă Wi-Fi și implicit lipsă aplicații dedicate pentru smartphone.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(19 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?