Nokia 9 Review

Configurare noua (How To)

Situatie

Nokia 9 Review

Solutie

Conform celor mai recente informatii se pare ca Nokia 9 este echipat tot cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 tactat la 2.45 GHz, GPU Adreno 540, 6 GB de memorie RAM DDR4X si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP(RGB) + 13 MP(Monochrome), este dotata cu stabilizare optica, senzor Sony IMX 258 , PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune tot de 13 MP, este dotata cu lentile wide.

Nokia9 va avea un superb display IPS bezel-less, care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul va sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Nokia va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim(nano + nano/microSD) iar ambele vor fi compatibile 4G/VoLTE si dispun de: Wi-Fi 802.11ac (MIMO), Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, USB Type-C 3.1 Gen 1 si NFC iar terminalul va fi dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul Nokia este echipat cel mai probabil cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul va rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 8.0 Oreo.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?