Review Huawei P9 Lite

Configurare noua (How To)

Situatie

Am avut ocazia sa testez noul Huawei P9 Lite 2017  undeva prin luna martie si am realizat ca Huawei a devenit competitor direct  cu cei de la Samsung si Apple. Am fost surprins de calitatea materialelor dar si de timpul de raspuns la diferite comenzi ,si spre surprinderea mea de durabilitatea bateriei ,motiv pentru care in momentul acesta detin acest telefon.

Backup

Cei de la  Huawei au aceasta  ambiție sau mai bine spus dorinta de a oferi un produs de calitate la un cost mai redus față de concurența , unde din punctul meu de vedere se plateste “firma” ( ex:Samsung GALAXY S6 , Samsuns GALAXY S7,iPhone 5 SE etc). Alături de Huawei P9 Lite a debutat si P9 dar si  P9 Plus cu display mai mare și baterie cu mai mulți mAh, dar cu un design apropiat și componente interne la nivel de CPU, GPU, conectivitate, cameră foto și video etc. Huawei P9 Lite 2017 are un design atragator, dar acest aspect nu contribuie decat la plusul estetic pe care Huawei il cauta pentru acest device. El mai este cunoscut și ca Huawei P8 Lite 2017 sau ca Honor 8 Lite. Am descoperit asta când mi-am conectat contul de Google la telefon și mailul primit mă avertiza că un anume P8 Lite 2017 îmi accesează contul. În afară de asta, în setările telefonului și oriunde altundeva îl găsești cu denumirea cu care este vândut pe meleagurile noastre.

Solutie

În pachetul pe care il achizitionam gasim , cablu micro usb – USB clasic, încărcător de 1A / 5V, căști de tip in-ear pe jack de 3.5 mm, agrafă pentru slotul ce integrează cartela nanoSIM și cardul microSD de până la 128 GB.Este un telefon de tip unibody ce nu oferă acces la bateria de 3000 mAh, iar ca linii generale ale designului  seamănă puțin cu iPhone 6 / 6S ,cu materiale ce par mai atnt lucrate .Marginile laterale rotunjite și caracterul foarte ușor rugos al aluminiului contribuie la un grip senzațional. Este un telefon ce rezista uzuri zilnice , fata si spatele fiind complet din sticla rezista eroic la zgarieturi ,socuri si umezeala.

Feedback Pozitiv:

  • design impecabil pe partea de materiale și atenție la detalii;
  • sunet de nota 10, atât pe difuzor cât și pe jack-ul de 3.5 mm;
  • hardware puternic, capabil a rula orice aplicație sau joc din magazinul de aplicații Android fata de concurenta  care pot spune ca se cam blocheaza;
  • interfața grafică aerisită si un ecran de pornire usor de utilizat;
  • cameră foto și video care se descurcă bine;
  • baterie durabila,dacă pleci dimineața cu smartphone-ul încărcat, nu vei avea probleme până ajungi seara acasă. Bateria de 3.000mAh își face treaba bine, chiar dacă utilizezi telefonul ceva mai mult decât ai face-o de obicei.

Feedback Negativ:

  • fără încărcare wireless;
  • nu filmează 4k.

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(11 din 40 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?