Configurarea unui eveniment in PlayStation 4

Configurare noua (How To)

Situatie

Creare eveniment

Solutie

Dacă vă place să va jucati  online cu alții jucatori, crearea unui eveniment pe PlayStation 4 sau Pro este o modalitate ușoară.Iată cum să setați unul.

Cum se creează un eveniment:

Configurarea unui eveniment este de fapt destul de ușoară. Mai întâi, săriți la pictograma Evenimente din bara de acțiune. Care arată ca un calendar mic.

Aceasta vă va duce la ecranul Evenimente, unde puteți vedea detalii despre Evenimentele dvs. și multe altele. Pentru a crea unul, derulați în partea de jos a listei și faceți clic pe butonul “Creați eveniment”.

Veți începe prin a da un nume și o descriere. Implicit este evenimentul ”Username” și descrierea este necompletată. Modificați acest lucru după cum considerați.

De acolo, setați ora de începere și aveți opțiunea de a vă înscrie automat.

Apoi, veți seta durata de timp în care doriți să se execute evenimentul.

Puteți seta opțional jocul dvs. – dacă aveți planuri pentru ca toată lumea să se întâlnească în același joc, asigurați-vă că este cunoscut aici.

De acolo, alegeți numărul de jucători cărora li se permite să se alăture.

În cele din urmă, selectați cine să trimită invitații la: anumiți jucători, un grup de mesaje sau o întreagă comunitate (dacă doriți).

Faceți clic pe butonul Creați si evenimentul dvs. va fi  live!

Cum să editați sau să ștergeți un eveniment

Cu totul setat, puteți să reveniți la evenimentul dvs. din fila “Evenimente” de pe pagina Evenimente.

Puteți edita sau șterge evenimentul făcând clic pe butonul “Editați”, ceea ce vă va permite să editați sau să ștergeți complet evenimentul.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(21 din 44 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?