CUM SĂ REZOLVI BOOTLOOP-UL WINDOWS 10 ȘI EROAREA “WE COULDN’T COMPLETE THE UPDATES/UNDOING CHANGES”

Configurare noua (How To)

Situatie

Această problemă apare după descărcarea actualizării  și după prima repornire. În principiu, pe ecranul dispozitivului va fi afișată următoarea alertă: “We couldn’t complete the updates” și va rămâne blocat așa. Nici cu ajutorul restartului forțat problema nu se va rezolva, ba din contră, dispozitivul va intra într-un așa numit “boot loop”, unde după fiecare mesaj de genul “Undoing changes… / Restarting” va readuce sistemul de operare în același punct de fiecare dată când va fi pornit.

 

Solutie

Pasi de urmat

Se face boot în safe mode.

Se apasă pe butonul F8 în momentul în care loading screen-ul Windows-ului este vizibil pe ecran. În cazul în care sunt mai multe sisteme de operare instalate pe stație, se va selecta cel cu probleme.

În ecranul următor, selectează Enable Safe Mode sau apasă tasta F4.

Windows-ul va porni în modulul Safe Mode. În cazul în care va apărea din nou pe ecran Installing Updates, se va lăsa procesul să se termine, deoarece nu va dura mai mult de 2-3 minute până când se va finaliza.

După logon, se va deschide un Command Prompt cu drepturi de administrator. (Start -> se va scrie cmd -> click dreapta – Run as Administrator)

Se vor scrie următoarele comenzi în fereastra de CMD:

 

  • net stop wuauserv
  • net stop bits
  • rename c:windowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak

Se va închide fereastra de CMD și se va face un restart.

După acești pași, Windows-ul va reporni, va încerca să își facă update, dar apoi va reveni repede la fereastra de Logon. Este recomandat ca după urmarea acestor pași și recăpătarea accesului în Windows, să se execute un Windows Update.

Tip solutie

Workaround

Voteaza

(36 din 85 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?