Cum faceti capturi de ecran pe telefoanele Google Pixel

Configurare noua (How To)

Situatie

Capturarea ecranului telefonului este utilă în multe situații. Dacă sunteți utilizator Pixel, o puteți face foarte usor.

Solutie

Pasi de urmat

Cu telefonul în mână, veți apăsa simultan două butoane hardware: Power și Volume Down. Țineți aceste două butoane în jos pentru aproximativ o jumătate de secundă.

Când se realizează captura de ecran, acesta se afișează pe scurt sub formă de suprapunere de previzualizare în partea de sus a ecranului dvs. și apoi dispare.

Captura de ecran a fost salvată

Unde puteți găsi capturile de ecran:

 

În mod prestabilit, capturile de ecran sunt salvate într-un dosar dedicat imaginii din folderul Imagini, dar există câteva moduri diferite de accesare a acestuia.

Dacă ați preluat captura de ecran, glisați în jos butonul de notificare și veți vedea o notificare care vă permite să partajați sau să ștergeți imediat imaginea de ecran. De asemenea, puteți atinge notificarea pentru a deschide ecranul.

Notă: dacă aveți mai multe aplicații care pot deschide imagini, selectorul de aplicații se va afișa aici. Doar alegeți aplicația pe care o utilizați în mod normal pentru a privi imaginile.

De asemenea, puteți accesa toate capturile de ecran din aplicația Fotografii. Glisați din partea stângă pentru a afișa meniul și apoi alegeți opțiunea “Device Folders”.

Atingeți dosarul “Imagini de ecran”.

Si acum gasesti folderul cu toate printurile.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(15 din 38 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?