Cum facem baypass in iOS la codul de deblocare pentru a utiliza cablul de date

Configurare noua (How To)

Situatie

Începând cu iOS 12, va trebui întotdeauna să deblocați iPhone-ul sau iPad-ul pentru a conecta un accesoriu USB. Acest lucru se datorează “modului restricționat USB”, care vă protejează iPhone-ul sau iPad-ul de instrumente de hacking precum GrayKey.

Solutie

Pasi de urmat

De ce vedem aceasta notificare:

Vedeți acest mesaj din cauza “modului restricționat USB”, o caracteristică de securitate pe care Apple a adăugat-o în iOS 11.4.1 și se îmbunătățește în iOS 12. Împiedică orice dispozitiv USB să stabilească o conexiune de date în timp ce iPhone-ul sau iPad-ul este blocat. Dispozitivele conectate la portul dvs. Lightning pot încărca încă iPhone-ul sau iPad-ul dvs. nu pot face altceva decât după ce îl deblocați.
Această protecție a fost adăugată deoarece uneltele de hacking precum GrayKey exploatează conexiunile USB pentru a sparge protecția prin PIN pe iPhone și iPad. În timp ce GrayKey a fost folosit de departamentele de poliție și de alte agenții guvernamentale, este posibil ca aceeași tehnică să permită infractorilor să vă deplaseze codul PIN și să obțină acces la iPhone sau iPad. Acest lucru nu ar trebui să fie posibil.
Chiar și pe iOS 11.4.1, punerea iPhone-ului în modul SOS de urgență permite imediat modul restricționat USB fără cronometrul de o oră. De asemenea, acest lucru dezactivează ID-ul de atingere și ID-ul feței până când deblocați telefonul cu codul PIN sau cu expresia de acces.

Cum să dezactivați modul restricționat USB:

Nu vă recomandăm să dezactivați modul restricționat USB. Când conectați un accesoriu USB, deblocați telefonul sau tableta – ar trebui să fie ușor și rapid cu ID-ul de atingere sau ID-ul feței. Dar, dacă această caracteristică te enervează cu adevărat, o poți opri. Poate că utilizați o mulțime de accesorii USB și veți găsi enervant pentru a debloca iPhone sau iPad de fiecare dată. Este decizia ta.

Pentru a dezactiva modul restricționat USB și permiteți funcționarea accesoriilor USB chiar și în timp ce dispozitivul este blocat, mergeți la Setări> Atingeți ID-ul și codul de parolă (sau Face ID și codul de acces). Introduceți codul PIN pentru a continua.

În secțiunea “Permiteți accesul când este blocat”, activați opțiunea “Accesorii USB”. Cu această opțiune activată, dispozitivele se pot conecta la iPhone sau iPad în timp ce sunt blocate.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(18 din 37 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?