Setari configurare IOS

Opreste sincronizarea automata a pozelor de pe android si ios in cloud !

Serviciul de Cloud este un sistem ce promite date personale accesibile de pe orice device cu o conexiune la internet. Cresterea performantelor sistemelor cloud impreuna cu scaderea pretului spatiului de stocare promite eliminarea mediilor de stocare fizice din dispozitivele mobile cu toate dezavantajele pe care ele le implica. In viitorul apropiat, cu siguranta, toate aceste predictii se vor adeverii dar pana atunci spatiul nostru de pe cloud este scump si limitat. In consecinta este foarte intelept sa preluam controlul asupra fluxului interminabil de fotografii culinare nereusite pe care device-urile noastre le deverseaza automat in cloud. Pentru a putea face acest lucru avem nevoie sa cunoastem un set de proceduri simple. Iata cum procedam:

[mai mult...]

Cum sa controlati permisiunile aplicatiilor pe Android 6

Android 6.0 Marshmellow include un nou sistem de permisiuni pentru noile aplicatii. Puteti de asemenea si sa anulati acordul pentru orice aplicatie manual – chiar si la cele proiectate pentru o versiune mai veche de Android.
Nu mai trebuie sa rootati, sa instalati un ROM personalizat sau sa treceti pe iPhone, Android are in sfarsit sistemul de acorduri cu care ar fi trebuit sa fie prevazut.

[mai mult...]