Cum pot sa editez documente de pe telefonul mobil sau tableta?

Aplicatiile destinate editarii documentelor cu ajutorul smartphone-ului beneficiaza de majoritatea functiilor din Office Word, Excel sau PowerPoint si ofera facilitati importante pentru cei care au nevoie de mobilitate. Pentru Android cele mai uzuale aplicatii de tip office sunt:

OfficeSuite 8 + PDF Converter;
Polaris Office + PDF;
Microsoft Office Mobile;
WPS Office.

Pentru iOS cele mai uzuale aplicatii de tip office sunt:

Quickoffice Pro HD;
Pages, Numbers, Keynote;
Polaris Office.

[mai mult...]

Cum sa configurezi un dispozitiv Chromecast

Există două tipuri de Chromecast, fără a include Chromecast Audio (vezi mai jos). Chromecast-ul obișnuit care transmite conținut de până la 1080p. Chromecast Ultra care poate difuza conținut cu rezoluții de până la 4K cu tehnologie de culoare HDR. În ceea ce privește selecția canalelor și funcționalitatea generală, cele două dispozitive sunt identice. De remarcat însă că dispozitivul Chromecast Ultra are un port încorporat pentru un cablu Ethernet, dar necesită și o sursă externă de alimentare, mai degrabă decât o conexiune USB încorporată în televizor.

 
[mai mult...]

Cum poti impiedica restartarea frecventa a iPhone-ului

In ultimul timp, aud din ce in ce mai multi utilizatori de iPhone 5 si 6, care se plang de faptul ca telefonul lor se restarteaza destul de des si fara motiv.

Chiar daca pana la versiunile 4, respectiv 4S, Apple era considerat extrem de stabil, se pare ca incepand cu iPhone 5 au inceput si problemele (foarte multe coduri de eroare, restarturi frecvente, freeze-uri, bug-uri de sistem, etc).

In acest tutorial, imi propun sa va prezint cateva metode, pe care le puteti testa – in cazul in care iPhone-ul vostru se restarteaza des si fara un motiv anume.

Desi, nu generalizam, cazurile apar la cei care folosesc iOS 8, respectiv la cei care fac upgrade la iOS9.

[mai mult...]