Clonare iphone ( iOS 12.5 >=)

Astazi ne-am propus sa clonam un iPhone (adica transferul tuturor datelor 1:1 de pe un iphone dat, pe unul nou).

Mai intai trebuie indeplinite cateva conditii:

  • ambele iphone-uri ruleaza iOS versiunea 12.4 sau mai noua
  • vom folosi acelasi cont Apple ID pe ambele device-uri
  • nu am configurat inca pentru utilizare iPhone-ul tinta (cel pe care vrem sa ajunga datele)

Pasul 1.  Activam bluetooth-ul pe iphone-ul de pe care dorim sa clonam si pornim iphone-ul tinta (cel pe care vom clona)

Pasul 2. Asezam device-urile unul langa celalalt. Cand vedem  “Quick Start” pe ecranul iphone-ului tinta, selectam “Continue”

Pasul 3. Apoi vom vedea o animatie pe iPhone-ul nou. Tinem iPhone-ul vechi deasupra celui nou, centram animatia si apoi dam click pe: “Finish on New iPhone”

Pasul  4. Introducem passcode-ul iPhone-ului vechi pe cel nou

Pasul 5. Urmam instructiunile pentru AppleID si faceID (acelasi cont pe ambele)

Step 6. Acum click pe “Transfer from iPhone”  pentru a se clona integral datele. Cand este gata procesul putem spune ca a avut succes clonarea. * in functie de volumul de date, procesul poate dura.

[mai mult...]

Solve connectivity issues with Airplay

AirPlay lets you wirelessly stream video, audio, or your screen from an iPhone, iPad, Mac, or Windows device running iTunes to an AirPlay receiver like an Apple TV, Mac, or smart TV. Sometimes, things don’t “just work” like they’re supposed to, so you’ll need to tweak a few things.

[mai mult...]

Cum semnezi documente pe un iPhone

In cazul in care avem nevoie de un act sau de un contract semnat pe care l-am primit pe e-mail si suntem in criza de timp sau nu dispunem de imprimanta pentru a scoate documentul, semna, apoi scana si trimite din nou, iata ca putem face acest lucru doar cu ajutorul telefonului mobil si anume:

[mai mult...]