Optimizare telefon

Cum stergi inregistrarile Siri stocate pe server in iOS 13.2+

Incepand cu iOS 13.2, a fost adaugat un nou feature ce iti da posibilitatea de a sterge orice interactiune audio (Siri sau voice typing), care este stocata pana la 6 luni in serverele Apple. Aceasta functie este importanta pentru securitate si permite utilizatorului sa aleaga daca doreste sau nu sa ii fie stocat istoricul interactiunii vocale cu Siri sau voice typing.

[mai mult...]

Utilizare functie second space pe telefoanele Xiaomi

Second Space caracteristica similara, dar diferita, a caracteristicii Windows OS multiaccount. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor de Android sa aiba multiaccount pe dispozitivele lor. Un proprietar de dispozitiv va putea sa creeze conturi diferite, iar in acel cont diferit, utilizatorul poate avea, de asemenea, o tema diferita, o imagine de fundal diferita si aplicatii diferite.

[mai mult...]

Cum rezolvam problema butonului Flashlight (Lanterna) inactiv in Control Center pe iOS

iOS este un sistem de operare foarte stabil si foarte rapid, comparativ cu alte sisteme de operare prezente pe telefoanele mobile inteligente. Cu toate acestea, nu este lipsit de bug-uri si momente cand ne lasa balta. Se intampla destul de rar, dar se intampla.

Cea mai recenta problema intampinata cu iOS 9 (9.3.4) instalat pe iPhone 6 sau 6s, a fost imposibilitatea de a folosi functia flashlight. Functia de lanterna, care aprinde led-ul camerei.

[mai mult...]