Optimizare telefon

Cum poti impiedica restartarea frecventa a iPhone-ului

In ultimul timp, aud din ce in ce mai multi utilizatori de iPhone 5 si 6, care se plang de faptul ca telefonul lor se restarteaza destul de des si fara motiv.

Chiar daca pana la versiunile 4, respectiv 4S, Apple era considerat extrem de stabil, se pare ca incepand cu iPhone 5 au inceput si problemele (foarte multe coduri de eroare, restarturi frecvente, freeze-uri, bug-uri de sistem, etc).

In acest tutorial, imi propun sa va prezint cateva metode, pe care le puteti testa – in cazul in care iPhone-ul vostru se restarteaza des si fara un motiv anume.

Desi, nu generalizam, cazurile apar la cei care folosesc iOS 8, respectiv la cei care fac upgrade la iOS9.

[mai mult...]

Cum rezolvam problema butonului Flashlight (Lanterna) inactiv in Control Center pe iOS

iOS este un sistem de operare foarte stabil si foarte rapid, comparativ cu alte sisteme de operare prezente pe telefoanele mobile inteligente. Cu toate acestea, nu este lipsit de bug-uri si momente cand ne lasa balta. Se intampla destul de rar, dar se intampla.

Cea mai recenta problema intampinata cu iOS 9 (9.3.4) instalat pe iPhone 6 sau 6s, a fost imposibilitatea de a folosi functia flashlight. Functia de lanterna, care aprinde led-ul camerei.

[mai mult...]

Cum prelungesti viata Iphone-ului sau iPad-ului tau

Iphone-ul sau chiar si iPad-ul pe care il detineti are un meniu , accesabil destul de usor pentru oricare dintre voi .

Meniul contine informatii despre programele care consuma baterie si de aici puteti vedea exact ce programe ruleaza si in background consumand baterie fara sa fie nevoie .

Totodata din acest meniu puteti opri cateva servicii pentru a lungi perioada de viata a bateriei dumneavoastra .

[mai mult...]