Instalare si configurare aplicatii

Foloseste media center-ul kodi.tv pentru vizionarea filmelor

Aceasta aplicatie, nu este doar un player video, ci este un adevarat Media Center.

Se poate instala pe Windows, Linux, MacOSx, iPhone, Raspberry Pi, BSD.

Poti transforma un stick Android sau un ComputeStick intr-un Media Center de invidiat.

Acum, am sa va fac doar o scurta prezentare, dar intr-o solutie viitoare am sa arat si cum puteti introduce repository pentru a viziona filme de pe site-uri romanesti, cum sa downloadezi subtitrari… si multe altele.

[mai mult...]

Afla cum sa recuperezi fotografiile sterse din iphone

Buna ziua,

 

Azi vom parcurge anumiti pasi in cazul in care, ce putem face atunci cand  “din greseala” ori eroare umana pierdem anumite date importante sau mai putin importante de pe telefonul personal ori de serviciu, iPhone.

Plecand de la premiza ca orice data (format electronic)  video, foto, sync calendar, mail, contact, etc. trebuie sa le facem backup( cloud, pe calculatorul personal, NAS, etc.) dar aceasta forma de salvare ea trebuie sa existe in zona noastra de interes.

In solutia propusa doresc sa aplecam urechea spre un soft intitulat ” Wondershare Dr. Fone”. Acesta ofera o solutie completa legata de recuperarea datelor sterse de tip, fotografii, contact, note, note vocale, marcaje Safari si mai multe de la iPhone iPad si iPod touch in afara de recuperarea datelor direct de pe iPhone, iPad, iPod touch asemenea va permite sa recuperati date de pe iCloud si fisiere de rezerva iTunes oferindu-va trei moduri de recuperarea a fisierelor pierdute sau sterse. Asadar vom  parcurge anumiti pasi in cazul in care dorim recuperarea.

[mai mult...]