Partajarea folderelor și fișierelor OneDrive
Notă: Partajarea este limitată la elementele de bază sau la „doar în stocare” OneDrive. Limitele se resetează după 24 de ore, dar puteți să faceți upgrade la un abonament Premium pentru a crește limitele de partajare și a obține mai multe caracteristici de partajare.
Copierea unui link pentru a-l lipi într-un mesaj text sau pe un site web:
Alegeți această opțiune pentru a partaja elemente cu multe persoane pe care poate că nici nu le cunoașteți personal. De exemplu, puteți utiliza aceste linkuri pentru a posta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn sau pentru a partaja prin e-mail sau IM. Orice persoană care primește linkul poate vizualiza sau edita elementul, în funcție de permisiunea pe care o setați. Utilizatorii care au linkul nu pot încărca elemente noi. Rețineți că linkul poate fi și redirecționat, iar conectarea nu mai este necesară.
