File & Sharing

NAS 50 Solutii

Windows 243 Solutii

Samba 14 Solutii

Cum instalam FastPanel pe Almalinux 8

FASTPANEL este un panou de gestionare a serverului simplu si puternic, care va permite sa creati site-uri in cateva clicuri, sa gestionati e-mail, baze de date, copii de siguranta, sa planificati sarcini si sa analizati traficul.

Setati si configurati drepturile de acces dupa cum doriti – fiecare site poate fi atribuit unui singur utilizator. Pentru a imbunatati securitatea contului dvs., conectati autentificarea cu doi factori.

[mai mult...]

Cum instalam CipiCP pe Ubuntu 20.04

Cipi este un panou de control pentru server cloud bazat pe Laravel, care accepta Digital Ocean, AWS, Linode, Azure, Vultr, Google Cloud si alte VPS. Vine cu nginx, Mysql, versiuni multiple PHP-FPM, multi-utilizatori, Supervisor, Composer, npm, certificate gratuite Let’s Encrypt, implementare Git, fail2ban, Redis, API și cu o interfata grafica simpla utila pentru a gestiona Laravel, Codeigniter, Symfony , WordPress sau alte site-uri PHP.

[mai mult...]

Cum instalam BlueOnyx pe AlmaLinux 8

BlueOnyx este un cPanel gratuit si o solutie integrata de gazduire pe internet care include e-mail, DNS, transfer de fisiere si serviciu web. Ofera o interfata web usor de utilizat, care este instalata pe un server privat virtual sau hardware de baza.

Ofera Apache preconfigurat, Sendmail (facilitate de rutare a e-mailului), MariaDB sau MySQL, software Mailman și multe altele. Folosind acest panel gratuit, puteti rula Perl și SSI (Server-Side Include).

[mai mult...]

Cum instalam aaPanel pe Debian 11

aaPanel este un panou de control Linux open-source care ofera o interfata web și instrumente care simplifica crearea unui mediu de gazduire web. Panoul de control ofera un tablou de bord web simplu pentru a configura site-uri web, baze de date, intrari DNS, conturi de e-mail si aplicatii pe server.

[mai mult...]

Cum instalam CloudPanel pe Debian 10

CloudPanel este un panou de control pentru server gratuit si open-source , utilizat pentru gestionarea mai multor componente web. Cu CloudPanel, puteti gestiona MySQL, NGINX, PHP-FPM, Redis, Domain, FTP, User management si multe altele din interfata web. Acesta accepta toti furnizorii importanti de cloud, inclusiv AWS, Google, Digital Ocean si este special conceput pentru performanta ridicata, cu o utilizare minima a resurselor. De asemenea, CloudPanel ofera un instrument CLI care va ajuta sa efectuati mai multe operatiuni, inclusiv backup bazei de date, resetarea parolei, permisiuni si multe altele.

[mai mult...]

Controlare dispozitive multiple cu un singur mouse si tastatura folosind aplicatia Microsoft mouse without borders

Mouse Without Borders a fost conceput pentru persoanele care folosesc mai multe computere în aceeași cameră. De exemplu, un laptop, PC sau o tabletă.

  • Caracteristici principale

– Controlați mai multe computere fără probleme folosind un singur mouse și tastatură (acesta suporta pana la 4 dispozitive simultan)
– Sistem peer-to-peer: orice dispozitiv poate fi setat ca principal
– Mod multiplu: repetare tastatură/mouse pe toate dispozitivele
– Clipboard partajat: copiați text/imagine/captură de ecran de pe un dispozitiv și inserați-l pe alte dispozitive
– Drag and drop fișiere de pe un computer pe altul
– Captură selectivă de ecran (Ctrl+Shift+S)

[mai mult...]