File & Sharing

NAS 50 Solutii

Windows 241 Solutii

Samba 14 Solutii

Cum se opresc update-urile automate in Windows Server 2012/2016/2019

Microsoft lanseaza actualizarile la sistemul de operare Windows,in variantele de PC si Server destul de frecvent. Aceste actualizari includ adesea aspecte foarte importante, cum ar fi actualizarile de securitate, care sunt recomandate a fi instalate. Cu toate acestea, actualizarile Windows Server implicite vor fi descarcate si instalate automat si vor forta serverul sa reporneasca, chiar daca nu s-a dorit, fiind si un proces destul de riscant, ce poate duce la unele probleme ce pot ingreuna fluxul de activitate din firma.
Pentru a evita acest lucru, se recomanda a se schimba modul in care sistemul de operare Windows gestioneaza actualizarile, fie a le rezerva la descarcari automate, dar instalari manuale, fie numai descarcari si instalari manuale.

Cand actualizarile Windows sunt setate la oricare dintre aceste doua optiuni, serverul nu va reporni automat decat dupa instalarea manuala a actualizarilor.Prin urmatorii pasi se poate dezactiva aplicarea automata a update-urilor pe Windows Server 2012, 2016 sau 2019.

[mai mult...]