File & Sharing

NAS 50 Solutii

Windows 249 Solutii

Samba 14 Solutii

How to open a 7z file

You have almost certainly encountered archived files at some point — ZIP, RAR, and so on. They look like a single file, but act a lot more like a package, letting people bundle and compress multiple files and folders into a single, smaller file. 7Z files work the same way, and are particular to the popular 7-Zip compression tool.

[mai mult...]

Exchange 2010 localhost\ecp HTTP ERROR 503

La conectarea pe localhost\ecp se primeste urmatoarea eroare, aceasi eroare s-a primit si la clienti pentru owa.

exchange localhost is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 503

In event viewer putem avea o eroare de tipul: An error occurred while using SSL configuration for endpoint 0.0.0.0:444.  The error status code is contained within the returned data.

[mai mult...]

Eroare certificat la conexiune RDP

Atunci cand se fac conexiuni rdp pe ip sau name, apar erori legate de certificat care, pe scurt, te avertizeaza ca urmeaza sa te conectezi la ceva ce nu are un certificat cunoscut. Dupa ce faci conexiunea, introduci credentialele si dai ok, apoi apare eroarea unde se vor aplica pasii urmatori.

[mai mult...]

Cum instalam Directadmin pe Ubuntu 20.04 LTS

In acest tutorial va vom arata cum sa instalati DirectAdmin pe Ubuntu 20.04 LTS. Pentru cei dintre voi care nu stiau, DirectAdmin este un panou de control pentru gazduire web care ofera o interfata grafica si instrumente de automatizare pentru a simplifica gestionarea serverului și a contului.

Caracteristicile includ e-mail, FTP, DNS si management web, statistici, configuratie Apache, gestionarea utilizatorilor si a distribuitorilor si multe altele.

[mai mult...]