Creare fisier .bat pentru copiere fisierelor pe un server sau storage prin retea.

In cazu il care dorim sa facem copierea unu folder sau mai multe foldere si sa nu stam sa le copiem manual avem posibilitatea de a crea un fisier bat prin intermediul caruia sa se fca copierea foledeului sau a grupului de foldere din pc in server sau storage de retea.

Dupa ce s-a creat fisierul si totul este in regula avem posibilitatea de a seta ca fisierul creat sa ruleze la pornirea pc-ului (in conditiile in care dorim sa facem un bakup la folder) periodic sau doar cand dorim noi.

[mai mult...]

Cum scapam de ad-uri in Microsoft Edge

        Noul browser Microsoft Edge fără îndoială a captat atenția tuturor. Este destul de rapid, elegant și isi face treaba fara probleme in Windows 10. Dar, nu este încă suficient de demn să stea împotriva altor concurenți puternici precum Chrome și Firefox, din pricina lipsei de extension support. Nu există extensii înseamnă ca nu exista nici un Adblock. Ei bine, dacă sunteți un utilizator experimentat de Windows 10, atunci acest lucru nu ar trebui sa va impiedice. Acolo unde există voință, există întotdeauna o cale.

s1

[mai mult...]

Cum sa opresti definitiv Windows Defender in Windows 10

Windows Defender reprezinta solutia complet gratuita antivirus a companiei Microsoft inclusa in orice instalare a Windows 10. Acest software este menit sa ofere prima linie defensiva impotriva virusirlor, viermilor, rootkiturilor, spyware, samd.

Antivirusul ruleaza automat in computer dar se va auto dezactivat in momentul in care detecteaza un alt software antivirus instalat pe computer. Singurul dezavantaj este ca, fata de Windows 8.1, aceasta solutie nu poate fi dezactivata permanent.

 

[mai mult...]