Inteligenta artificiala

Instalare Extensie ChatGPT for Google-Afișare răspunsuri ChatGPT în paralel cu rezultatele motorului de căutare

ChatGPT for Google este o extensie pentru browser care îmbunătățește motoarele de căutare cu puterea ChatGPT și funcționează prin afișarea răspunsurilor ChatGPT împreună cu rezultatele normale ale motorului de căutare. Această extensia este gratuită,dar este necesar un cont ChatGPT pentru a o utiliza (dacă nu ai un cont, iți poți crea unul gratuit, accesând chat.openai.com).

[mai mult...]

Transmite e-mailuri direct din ChatGPT cu plugin-ul Zapier – pași de configurare

Poți alege să trimiți e-mailuri direct din ChatGPT prin integrarea cu Zapier, așadar vei beneficia de o serie de avantaje:

  1. Eficiență: Poți trimite e-mailuri fără a părăsi interfața ChatGPT. Acest lucru poate economisi timp, deoarece nu este necesar să comuți între diferite aplicații.
  2. Automatizare: Zapier este un instrument de automatizare care permite crearea de fluxuri de lucru (numite “Zaps”) între diferite aplicații. Prin crearea unui Zap care trimite e-mailuri prin intermediul unei aplicații de e-mail precum Gmail sau Outlook, poți automatiza procesul de trimitere a e-mailurilor sau procesul de a răspunde la emailuri automat cu mesaje personalizate.
  3. Personalizare: Poți personaliza conținutul e-mailurilor trimise prin ChatGPT. Acest lucru poate include adăugarea de informații specifice, cum ar fi numele destinatarului, subiectul e-mailului sau orice alt detaliu relevant.
[mai mult...]

Activare Add-in GhostWriter pentru Microsoft Word. ChatGPT in Microsoft Word

Ghostwriter este un add-in pentru Microsoft Word care îmbunătățește și simplifică procesul de scriere. Acesta oferă o serie de funcționalități care ajută utilizatorii să creeze documente de calitate superioară într-un timp mai scurt, aducând funcționalitățile ChatGPT direct în Microsoft Word. Prin utilizarea add-inului Ghostwriter, poți economisi timp, îmbunătăți calitatea scrierii și te poți concentra mai mult pe conținutul și mesajul documentelor tale.

Beneficiile și caracteristicile cheie ale add-inului Ghostwriter:

  • Asistență de scriere: Ghostwriter poate genera idei, sugestii și chiar paragrafe întregi pentru a vă ajuta să începeți sau să continuați să scrieți. Acesta este un instrument excelent pentru a combate blocajul scriitorului.
  • Corectare gramaticală și ortografică: Ghostwriter verifică textul pentru erori de gramatică și ortografie, ajutându-vă să vă îmbunătățiți calitatea scrierii și să evitați greșelile neintenționate.
  • Sugestii de stil și ton: Ghostwriter nu se limitează doar la corectarea erorilor, ci oferă și sugestii pentru îmbunătățirea stilului și tonului de scriere. Acesta poate ajuta la transformarea unui text plat într-unul captivant și eficient.
  • Integrare ușoară: Ghostwriter este un add-in pentru Word, ceea ce înseamnă că se integrează perfect cu software-ul dvs. existent. Nu este nevoie de instalare sau configurare suplimentară ci urmarirea urmatorilor pasi.
[mai mult...]

Integrare ChatGPT în Microsoft Excel- pași configurare și utilizare prin formule

Îmbunătățiți-vă productivitatea cu ChatGPT pentru Excel – instrumentul suprem pentru utilizatorii Microsoft Excel!

Această funcție =.AI este un instrument puternic care poate face Excelul mai ușor de utilizat și mai eficient, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe interpretarea și utilizarea datelor dvs., decât pe prelucrarea lor.

  1. Asistență pentru analiza datelor: Funcția =.AI poate ajuta la interpretarea și analiza seturilor de date, oferindu-vă informații valoroase și economisind timpul necesar pentru a face acest lucru manual. Aceasta poate include identificarea tendințelor, calcularea statisticilor cheie sau chiar realizarea unor analize mai complexe.
  2. Generarea de texte scurte: Funcția =.AI poate genera texte scurte, cum ar fi descrieri sau rezumate, bazate pe datele dvs. Acest lucru poate fi util pentru a crea rapoarte sau pentru a oferi context suplimentar pentru datele dvs.
  3. Curățarea datelor: Funcția =.AI poate ajuta la curățarea datelor dvs., eliminând sau corectând intrările eronate, incoerente sau incomplete. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea datelor dvs. și poate face analizele ulterioare mai precise și mai fiabile.
[mai mult...]