Cum dezactivați FaceTime pe iPhone, iPad și Mac
FaceTime este activat automat atunci când configurați iPhone, iPad sau Mac. Dacă nu intenționați să utilizați această caracteristică sau dacă nu doriți ca toate contactele dvs. să ia legătura cu FaceTime, puteți pur și simplu să o dezactivați.
[mai mult...]


