Cum să dezactivați și să eliminați setările de sincronizare ale contului Windows 10
Windows 10 vă permite să sincronizați setările pe toate dispozitivele la care vă conectați cu Contul dvs. Microsoft. Unele dintre aceste setări includ temele, preferințele de limbă și parolele. Dar dacă nu doriți ca setările vechi să se transfere? Iată cum să dezactivați și să eliminați toate setările de sincronizare ale contului în Windows 10.
[mai mult...]
