Soluții

Setări avansate de ascundere în funcția de blocare a chat-urilor de pe WhatsApp / iOS

Această nouă prezentare a funcției de blocare a chat-urilor în WhatsApp reprezintă o evoluție a confidențialității tale online. De la articolul postat anterior despre Ascunde/Blochează Conversațiile Tale Utilizând Funcția de Blocare a Chat-urilor în WhatsApp / iOS  aceste setări avansate aduc beneficii suplimentare în protejarea intimității tale digitale. Descoperă cum poți personaliza și consolida securitatea conversațiilor tale prin utilizarea acestor funcții îmbunătățite, oferindu-ți controlul complet asupra accesului la mesajele tale sensibile.

Funcția de blocare a chat-urilor în WhatsApp oferă utilizatorilor posibilitatea de a ascunde și proteja conversațiile sensibile sau private într-un mod mai avansat. Această caracteristică adaugă un strat suplimentar de confidențialitate și securitate pentru anumite conversații, permițând controlul mai precis al accesului la acestea.

Aceste setări avansate permit personalizarea și optimizarea funcției de blocare a chat-urilor în WhatsApp în funcție de nevoile și preferințele individuale ale utilizatorului, asigurând o experiență mai securizată și mai confidențială în gestionarea conversațiilor pe platformă.

[mai mult...]

Ascunde/Blochează conversațiile tale utilizând funcția de blocare a chat-urilor în WhatsApp/iOS

Siguranța și intimitatea conversațiilor tale pe WhatsApp sunt acum mai importante ca niciodată. Cu funcția de blocare a chat-urilor, poți să-ți protejezi conversațiile sensibile și să-ți păstrezi confidențialitatea în întregime.

WhatsApp oferă acum posibilitatea de a bloca chat-urile individuale cu ajutorul unei parole sau al unei amprente digitale ori face-id, oferindu-ți controlul total asupra accesului la conversațiile tale. Această funcție îți permite să ascunzi chat-urile pe care le consideri private și să le accesezi doar tu sau persoanele autorizate.

Această funcție este ideală pentru protejarea conversațiilor personale sau profesionale, oferindu-ți pacea sufletească că informațiile tale sunt securizate. În plus, poți gestiona cu ușurință nivelul de confidențialitate al fiecărui chat în parte, asigurându-te că numai tu ai acces la conținutul respectiv.

[mai mult...]

Google Docs how to make a Google Doc view only

Prevent unwanted changes to your document by people you’re sharing with.

  •  Avoid unintended edits and mistakes in your Google Docs by using the view-only mode, which makes the document unchangeable and condenses the menu.
  •  Click the drop-down menu next to a person’s name in the Share menu to set whether they have editor, commentor, or viewer permissions.
  •  To change the permissions of someone with a link, click the “Share” button, then change the permission in the “General Access” section accordingly.

Whether you’re sharing your document or working on it alone, unintentional edits can happen. Luckily, Google Docs gives you a simple way to avoid mistaken keystrokes, accidental deletions, and other unintended edits with a view-only mode.

[mai mult...]