Skype for Business - O365

Cum sa restrictionezi posibilitatea utilizatorilor de a sterge sau edita mesajele trimise prin Microsoft Team sau Skype for Business

Sa presupunem ca avem o infrastructura in care o mare parte din comunicare este realizata prin Microsoft Skype for Business sau mai nou Microsoft Teams.

By default utilizatorii pot sterge sau edita mesajele ulterior trimiterii acestora. Putem dezactiva aceasta permisiune din centru de administrare Skype si Microsft Teams

[mai mult...]

Ce inseamna licentele VUP ?

Licentele VUP (Version Upgrade License) sunt special concepute pentru Upgrade, adica pentru trecerea de la sistemul de operare anterior (Windows Vista) la Windows 7. Daca aveti un calculator cu licenta Windows Vista original puteti cumpara o licenta VUP pentru a face upgrade la Windows 7, dupa urmatoarea schema :

■ De la Microsoft Windows Vista Home Premium la Microsoft Windows 7 Home Premium;

■ De la Microsoft Windows Vista Business la Microsoft Windows 7 Professional;

■ De la Microsoft Windows Vista Ultimate la Microsoft Windows 7 Ultimate.

Acest tip de pachet de licenta se poate cumpara si fara calculator si face upgrade si pentru licente Vista OEM si pentru licente Vista Retail. Si aici avem aceeasi regula obligatorie: nu puteti folosi aceeasi licenta simultan pe mai multe calculatoare. Sistemul de licentiere Microsoft mai cuprinde si alte tipuri mai putin interesante pentru utilizatorul casnic obisnuit, cum ar fi licentele pentru Business, SA (Software Assurance), OLP (Open License Product), AE (Academic Edition) sau CAL (Client Access License).

[mai mult...]