Instalare/Dezinstalare aplicatii cerute de client (Viewer .p7m - caiet de sarcini, Autocad)

Cum salvăm profilul de Chrome în sistemul de operare Windows

Tot timpul atunci când reinstalăm sistemul de operare Windows / sau reinstala browser-ul chrome trebuie să avem grijă ca browser-ul să aibă history, parole salvate, bookmarks. Pentru aceasta trebuie să salvăm profilul pe un dispozitiv extern sau pe o partiție diverită pentru ca după reinstalarea sistemului de operare să putem importa la loc profilul.

[mai mult...]

Redenumeste mai multe fisiere automat folosind Advanced Renamer Portable

Ai foarte multe fisiere si trebuie sa le redenumesti pe toate si nu vrei sa o faci manual, unul cate unul? Pentru aceasta operatiune poti apela la: Advanced Renamer Portable 3.69

Advanced Renamer este un program freeware pentru redenumirea a mai multor fișiere sau foldere. Se poate utiliza mai multe metode diferite de a alcatuire a noului nume, inclusiv instrumente multimedia pentru fișiere de sunet și imagine.

Cu Advanced Renamer puteți construi noi nume de fișiere prin adăugarea, eliminarea, înlocuirea sau de a da la dosar un nume de brand nou pe baza informațiilor cunoscute despre fișierul.

Acest program este o mare utilitate pentru organizarea imaginilor digitale atat pentru profesionisti si incepatori.

 

Il putem descarca de aici

 

[mai mult...]

Vrei un browser nou, si nu iti plac cele obijnuite? Incepe sa folosesti Slimjet

Satul de browserele lente si cele care iti mananca ramul degeaba? Incepe sa folosesti SlimJet.

Slimjet te va face mai productiv prin deschiderea site-urilor dorite rapid și vă va permite să efectuați lucruri diferite.

Slimjet include diferite caracteristici care vă permit să faceti mai multe lucruri mai repede, fără a instala mai multe plugin-uri. Acesta include, de asemenea, mai multe opțiuni care vă permit să personalizați comportamentul și aspectul, după cum doriți. În plus, puteți folosi toate programele de completare create pentru Chrome, deoarece ambele browsere utilizeaza motorul Blink de broswer

Puteti downloada programul de aici
[mai mult...]