Instalare/reinnoire certificate

Activation context generation failed

Avem eroarea: Activation context generation failed for “c:Program Files (x86)Ralink CorporationRalink Bluetooth StackBsSMSEditor.exe”.Error in manifest or policy file “” on line .
A component version required by the application conflicts with another component version already active.
Conflicting components are:.
Component 1: C:WINDOWSWinSxSmanifestsx86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.9600.18006_none_a9ec6aab013aafee.manifest.
Component 2: C:WINDOWSWinSxSmanifestsamd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.9600.18006_none_623f33d3ecbe86e8.manifest.

[mai mult...]

Cum putem instala OS Sierra Beta

1

Daca asteptati noua versiune de system MacOS X acum puteti incerca aceasta versiune in variant Beta. Puteti vedea care vor fi noile lucruri pe care le va aduce cel mai nou sistem de operare de la Apple. Daca doriti s ail incercati pana cand va fi lansat official, dar trebuie sa stiti ca variant Beta nu este finala si exista posibilitatea sa intalniti anumite probleme de rulare a sistemului de operare. Daca sunteti siguri ca doriti nu uitati sa va faceti un back up la toate datele de pe computer.

[mai mult...]

Cum dezinstalam Java pe Mac OS X

Java este și mereu a fost sursa multor probleme, în special de securitate. Așa că prin acest tutorial vom vedea cum putem dezinstala Java de pe sistemele Mac OS X.

Daca dezinstalați Java și vă dați seama că aveți o aplicație care are nevoie de ea este foarte usor procesul de reinstalare.

1

[mai mult...]

Cum sa aduci la setarile din fabrica un ChromeBook (chiar si daca nu booteaza)

Chromebook3

         ChromeBook-ul sincronizeaza o parte din date local, asa ca este de preferat sa stergi acele date daca vrei sa-l renunti la el. Totodata, poti reinstala Chrome OS mai ales daca ti-ai facut de cap cu setarile din developer mode.

       Factory reset reprezinta un wipe al tuturor datelor locale stocate pe ChromeBook. De exemplu, fisiere stocate in folderul Daownloads. Mare parte a datelor din ChromeBook se sincronizeaza online, asa ca le puteti recupera in momentul in care va logati cu contul de Google.

[mai mult...]

Instalare certificate de securitate Windows

Certificatele digitale sunt folosite pentru a verifica identitatea unei persoane/dispozitiv (denumita autentificare), pentru accesul la un serviciu/site sau criptarea fisierelor/informatiilor.

Exista mai multe tipuri de certificate, printre care:

  1. EFS – folosite pentru criptare/decriptare documente
  2. Server authentication – verificare identitate server
  3. Client authentication – verificare identitate computer care se conecteaza la resursele unui server.

Majoritatea certificatelor sunt de tipul X.509 , PKCS#12 si  PKCS#7 si contin urmatoarele informatii: cheia publica, date de identificare (nume si adresa de email), valabilitatea, autoritatea emitenta a certificatului.

Vom vedea mai departe cum pot fi folosite si instalate certificatele.

 

 

[mai mult...]