Puncte de restaurare sistem de operare

Cum restaurezi o imagine la partitia C cu Norton Ghost

Daca se intampla ceva cu sistemul de operare si trebuie sa-l reinstalezi si ai o imagine facuta cu Norton Ghost in care sunt instalate toate programele poti sa nu mai pierzi timpul si sa faci o restaurare. La fel si daca ai cumparat mai multe laptopuri din acelasi model si ai o imagine, nu mai trebuie sa faci acelasi lucru pentru fiecare. Pentru a restaura aceasta imagine se procedeaza in felul urmator:

[mai mult...]

Cum faci o imagine la partitia C cu Norton Ghost

De obicei iti ia mult timp sa instalezi windows-ul si toate programele necesare. Dupa ce ai facut acest lucru, daca vrei sa ai o imagine pentru toata partitia ca data viitoare sa nu mai pierzi atata timp ori daca ai mai multe laptopuri identice si sa nu mai pierzi vremea instaland acelasi lucru pe toate, poti sa-ti faci o imagine folosind Norton Ghost-ul. Pentru a face aceasta imagine se procedeaza in felul urmator:

[mai mult...]

Cum putem recupera spatiu pe hdd folosind utilitarul Wise Disk Cleaner

Uneori apar situatii cand nu mai este decat foarte putin spatiu pe partitia sistemului de operare si asta impiedica buna functionare a windowsului. Exista mai multe variante prin care se pot sterge fisiere si astfel recupera din spatiul ocupat, dar in continuare o sa va prezint o solutie folosind utilitarul Wise Disk Cleaner.

Acest program vine in mai multe variante, atat ca instaler de windows cand si ca arhiva zip pentru a putea fi folosit ca program portabil (pus pe un stick si rulat de acolo pe orice calculator). Se poate descarca si folosi gratuit de la urmatorul link http://www.wisecleaner.com/download.html#products-table

Odata descarcat si executat, se va deschide o fereastra similara ca cea de mai jos.

[mai mult...]