3 solutii pentru rezolvarea erorii 43 din managerul de dispozitive

Configurare noua (How To)

Situatie

Nu este nimic mai rău decât o eroare pop care apare pe un dispozitiv USB de bază cu plug-and-play. Acest lucru tinde să se întâmple chiar și cu mouse-uri sau tastaturi, hard disk-uri externe și o mulțime de alte dispozitive. Dispozitivul nu este recunoscut sau “Windows-ul a oprit acest dispozitiv deoarece a raportat probleme”-apare brusc.

Solutie

Prima solutie in rezolvarea acestei probleme este:
1. Deconectati si conectati din nou dispozitivul
După cum probabil știți, “Windows-ul a oprit acest dispozitiv pentru că a raportat probleme” vine cu codul de eroare 43. Motivul pentru o astfel de apariție constă în cea mai mare parte în drivere defecte. Cu toate acestea, pentru început, deconectați dispozitivul și conectați-l din nou. Dacă acest lucru nu vă ajută, vă sugerăm să reporniți PC-ul și să căutați schimbări.

Examinați dispozitivul sau navigați la Manager dispozitive și căutați starea dispozitivului sub Proprietăți. Doar faceți clic dreapta pe meniul Start și deschideți Device Manager. Faceți clic dreapta pe dispozitivul afectat și deschideți Proprietăți. Acolo ar trebui să vedeți dacă codul de eroare 43 este încă la îndemână sau problema a dispărut. Dacă acest lucru nu va funcționa, evident va trebui să ne mutăm la drivere, deoarece acestea sunt cauza probabilă a defecțiunii dispozitivului.

2. Reinstalati driverele

Dacă întâmpinați codul de eroare 43 cu GPU sau adaptor de rețea, vă sugerăm să treceți imediat la soluția 3. Pe de altă parte, dacă privim dispozitivul USB defect, puteți încerca mai întâi acest lucru.

Caracteristica Windows Update oferă utilizatorilor automat drivere, de îndată ce sistemul pornește pentru prima dată. Cu toate acestea, acestea nu sunt întotdeauna cele mai potrivite drivere, chiar dacă acestea sunt aparent cele mai recente versiuni. Ce puteți face este să dezinstalați driverul și să dezactivați rețeaua. Acest lucru va împiedica Windows Update să instaleze versiunea nefuncțională și driverul va fi instalat dintr-o sursă locală.

Acest lucru merge de cele mai multe ori în mai multe ocazii, în special pe Windows 7. Iată ce trebuie să faceți:

Faceți click dreapta pe Start și deschideți Device Manager (sau căutați Device Manager în bara de căutare). Faceți click dreapta pe dispozitivul afectat și selectați Dezinstalați dispozitivul.

Deconectați dispozitivul, dezactivați temporar rețeaua și reporniți computerul. Conectați dispozitivul și așteptați ca sistemul să instaleze driverul.

3. Instalarea driverelor oficiale
În cele din urmă, dacă încă este blocat de codul de eroare 43, vă sugerăm să navigați pe un site web de asistență oficială și să descărcați driverele oficiale atribuite digital dispozitivului dvs. Acest lucru este de o importanță deosebită pentru utilizatorii care nu reușesc să producă adaptoarele de afișare. Odată ce ați primit driverul oficial, instalați-l și reporniți PC-ul. Eroarea ar trebui rezolvată și dispozitivul dvs. gata de utilizare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?