5 Extensii Chrome pe care ar trebui să le instalați

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu aproape 60% din piața browser, Chrome este de aproximativ trei ori mai popular decât cel mai apropiat rival al său. Dar dacă doriți să îmbunătățiți mai mult experiența Chrome, va trebui să instalați câteva extensii. Există sute disponibile în magazinul web Chrome, dar dacă v-ați întrebat vreodată care sunt cele două sau trei extensii utile pe care ar trebui să le utilizați, iată cinci dintre cele mai bune.

Solutie

Pasi de urmat

Hover Zoom+

Odată ce ați instalat Hover Zoom+, plasarea cursorului mouse-ului peste imaginile de pe site-urile web acceptate le va extinde automat la dimensiunea lor maximă. O mulțime de site-uri suportă Hover Zoom +, inclusiv Facebook, Twitter, Amazon, Google Images și YouTube.

Magic Actions for YouTube

YouTube este cel de-al doilea cel mai mare site de pe internet din punct de vedere al traficului, deci nu este deloc surprinzător faptul că există numeroase extensii Chrome dedicate îmbunătățirii plăcerii dvs. de vizionare a videoclipurilor. În partea superioară a pachetului se află Magic Actions, un add-on care vă permite să personalizați YouTube așa cum doriți. Funcțiile extensiei variază de la chestiuni minore (dar utile), cum ar fi controlul volumului din roata mouse-ului, filtrele de culoare și modurile de vizualizare pe timp de noapte / zi, pentru redarea automată a videoclipurilor cu rezoluții înalte, realizarea de instantanee cu 1 clic, informații video extinse și multe altele.

LastPass

Este un fapt că mulți oameni de pe internet folosesc în continuare parole teribile. Chiar și cei care preferă ceva mai greu  decât “123456” au adesea aceleași parole pentru mai multe site-uri. Există, de asemenea, problema de a uita care parole merge cu care site-uri web. Un manager de parole este un add-on Chrome aproape esențial, iar LastPass este unul dintre cei mai buni. Odată instalat, singurul lucru pe care trebuie să-l stiți este parola de bază; LastPass are grijă de restul. Acesta generează logine complexe și le stochează. Alte caracteristici includ sincronizarea contului pe mai multe dispozitive, cum ar fi smartphone-uri și tablete, suport pentru amprente digitale și autentificare cu doi factori pentru acel nivel suplimentar de securitate. Această extensie este o adăugare esențială pentru Chrome.

Save to Pocket

Vor exista mereu acele cazuri când veți găsi ceva interesant pe internet, fie că este vorba despre un articol, un videoclip sau orice altceva, dar tocmai nu ați avut timp să îl verificați. Sigur, ați putea marca acest lucru, dar o opțiune și mai bună este să utilizați Save to Pocket; cel mai bun “salvați-l pentru ulterior” extensie / serviciul Chrome disponibil. Odată instalat, un simplu clic pe pictogramă va salva oricare ar fi vizionarea dvs. pentru mai târziu. Și nu doar pe dispozitivul curent, ci pe mai multe dispozitive conectate; Am articole de buzunar de multe ori pe PC-ul meu și le-am citit mai târziu pe iPad.

Pushbullet

În era mai multor ecrane și dispozitive, o extensie care le leagă pe toate poate fi extrem de utilă. Aici intră Pushbullet; un add-on care vă permite să mutați cu ușurință ceva de la un dispozitiv la altul, să împingeți notificările telefonului pe PC și să primiți / trimiteți mesaje SMS direct către și de pe computer. În timp ce alte extensii oferă aceleași caracteristici, Pushbullet le aduce împreună într-un singur pachet.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?