Activarea Desktop la distanță din Panoul de Control în Windows 10 sau Windows 7

Configurare noua (How To)

Situatie

Conexiunile Desktop la distanță îți permit să te conectezi la un PC sau dispozitiv prin internet sau printr-o rețea locală. Atunci când te conectezi la un PC cu Windows 10 sau Windows 7, vezi desktopul calculatorului gazdă și îi poți accesa aplicațiile, fișierele și folderele, ca și cum ai sta în fața ecranului său.

Solutie

Pasi de urmat

Poți activa Desktop la distanță și din Panoul de Control, indiferent de versiunea de Windows pe care o folosești. Dacă ai Windows 7, Panoul de Control este singurul loc de unde poți face această activare. Mai întâi, deschide Panoul de control și mergi la “Sistem și securitate -> Sistem“.

În partea stângă a ferestrei Sistem, apasă pe legătura “Setări la distanță“.

Se deschide o fereastră numită Proprietăți sistem. În fila La distanță, găsește secțiunea Desktop la distanță.

Bifează opțiunea care spune “Se permit conexiuni la distanță la acest computer” și apasă pe OK. Dacă nu știi ce versiune de Desktop la distanță urmează să fie folosită de clientul care se va conecta la PC-ul tău, debifează opțiunea “Se admit conexiuni numai de la computere care rulează Desktop la distanță cu Autentificare la nivel de rețea“.

După ce ai activat Desktop la distanță, pe unele PC-uri cu Windows 10, ai putea primi un avertisment care spune: “Acest computer este configurat să treacă în stare de repaus când nu este în uz. În timp ce computerul este în stare de repaus, nimeni nu se poate conecta la el de la distanță.” Apasă OK și ai terminat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?