Afla cum poti crea politici de securitate pentru compania ta folosind consola web Bitdefender GravityZone

Configurare noua (How To)

Situatie

Odata instalata, protectia Bitdefender GravityZone poate fi configurata si administrata din interfata web utilizand politicile de securitate. Imediat dupa instalare, politica implicita este alocata obiectelor din retea, aceasta politica fiind preconfigurata cu setarile recomandate de protectie.

Politica implicita nu poate fi modificata sau stearsa. O puteti utiliza doar ca si model pentru crearea de politici noi. Puteti crea oricat de multe politici va sunt necesare pe baza cerintelor de securitate. Politicile pot fi vizualizate si administrate pe pagina Policies. ( link: https://cloud.gravityzone.bitdefender.com )

 

policies-bitdefender

Solutie

Pasi de urmat

Puteti crea politici prin doua metode: adaugarea unei politici noi sau duplicarea (clonarea) unei politici existente.

Pentru a crea o politica noua, mergeti la pagina: Policies. Selectati o metoda de creare a politicii:

add-clone-policies-bitdefender
1. Add a new policy (faceti click pe butonul Add din partea stanga a ferestrei). Aceasta comanda genereaza o politica noua pornind de la modelul politicii implicite.

2. Clone policy (selectati caseta de bifare a politicii pe care doriti sa o duplicati, apoi faceti click pe butonul Clone Policy ).

Configurati setarile politicii, apoi faceti click pe butonul Save pentru a genera politica si a reveni la lista politicilor.

new-policy

Dupa ce ati definit politicile necesare in sectiunea Policies, le puteti aloca obiectelor din sectiunea Network. Initial, politica implicita este alocata tuturor obiectelor din retea.

Pentru a aloca o politica mergeti la pagina Network, iar aici selectati caseta de bifare a obiectului de retea dorit (puteti selecta unul sau mai multe obiecte numai de la acelasi nivel). Faceti click pe butonul Assign Policy:

assign-policy

apoi Finish pentru a incheia procesul de alocare a politicii de securitate.

policy-assigment

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(26 din 62 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?