Allview V2 Viper Xe – Review

Configurare noua (How To)

Situatie

Allview V2 Viper Xe – Review

Solutie

Allview V2 Viper Xe adopta un design elegant iar carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat.

Finisajele sunt de buna calitate iar la o inspectie vizualiza amanuntita nu am reusit sa-i gasim imperfectiuni de productie terminalului.

Imagini pentru Allview V2 Viper Xe

Capacul spate este realizat dintr-un plastic “glossy” care se transforma rapid intr-un adevarat aspirator de amprente.

Acest display este capabil sa redea imagini destul declare si culori usor suprasaturate iar unghiurile de vizualizare sunt extrem de generoase, fiind un panel IPS.

Allview V2 Viper Xe dispune de un procesor „turbo” quad-core, in speta Mediatek MT6737T tactat la 1.45 GHz, GPU Mali T720 MP2, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.Allview V2 Viper Xe ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow care a fost destul de mult customizata prin intermediul interfetei proprietare.

Allview V2 Viper Xe poate fi controlat prin gesturi iar display-ul poate fi activat prin dubla atingere si ramane aprins atata timp cat utilizatorul il priveste.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar aceasta dispune de tehnologia ISOCELL.Meniul camerei foto are o interfata simpla si intuitiva iar aceasta permite accesul rapid la functiile de care dispune terminalul, precum: touch focus, continous shooting, zoom, face beauty,  panorama, ISO si HDR.

Allview V2 Viper Xe este dotat cu un acumulator carui capacitate este de 3.150 mAh iar acesta este capabil sa sustina 1 zi de autonomie in conditii de utilizare intensa, cu 4G activ pe toata perioada acesteia.

PROS:
– design elegant
– finisaje de calitate
– hardware decent
– camera foto/video principala
– autonomie

CONS:
– procesor modest
– bloatware
– capacul “glossy”

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?