Brave Browser o noua alternativa pentru un consum mai mic de date.

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Stiai ca reclamele de pe Browser iti mananca o gramada de MB de trafic pe luna, plus iti incetinesc viteza de incarcare a paginilor?

Solutie

Brave browser este un navigator web gratuit, bazat pe browser-ul web Chromium și motorul său Blink, anunțat de co-fondatorul proiectului Mozilla și creatorul JavaScript, Brendan Eich. Aceasta susține că blochează site-urile de urmărire a site-urilor web și elimină anunțurile abuzive de pe Internet, înlocuindu-le cu anunțurile vândute de compania lui Eich. Browserul pretinde, de asemenea, îmbunătățirea confidențialității online prin partajarea unei cantități mai mici de date cu clienții publici, deși browserul în sine vizează site-urile web prin analiza istoricului de navigare anonim al utilizatorilor.

Brave intenționează să păstreze pentru sine 15% din veniturile publicitare, să plătească editorilor de conținut 55%, partenerii de anunțuri 15% și de asemenea, să dea 15% utilizatorilor de browser. Incepând cu anul 2018 este disponibil  o versiune stabilă pentru Windows, MacOS și Linux și disponibilă și o alta versiune stabilă pentru iOS și Android. Versiunea curentă include în mod implicit 20 de motoare de căutare, inclusiv DuckDuckGo, Google, StartPage, Ecosia, Qwant și Yandex Search. Brave are de asemenea un parteneriat cu DuckDuckGo.

Brave a primit investiții semnificative de la Huiyin Blockchain Venture, o companie de investiții cu un capital în valoare de miliarde de dolari, cu sediul în China și Danhua Capital dar si alți investitori, cum ar fi  Fundația Capital, partenerii propel venture, Pantera Capital, DCG.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?