Ce solutii de securitate folosim pentru e-mail?

Configurare noua (How To)

Situatie

Securitatea e-mailului este un termen pentru descrierea diferitelor proceduri și tehnici pentru protejarea conturilor de e-mail, a conținutului și a comunicării împotriva accesului neautorizat, pierderii sau compromiterii. E-mailul este adesea folosit pentru a răspândi atacuri de malware, spam și phishing. Atacatorii folosesc mesaje înșelătoare pentru a-i atrage pe destinatari să se despartă de informații sensibile, să deschidă atașamente sau să facă click pe hyperlinkuri care instalează malware pe dispozitivul victimei.

E-mailul este, de asemenea, un punct de intrare obișnuit pentru atacatorii care doresc să se introducă într-o rețea de întreprindere și să obțină date valoroase ale companiei. Criptarea e-mailului implică criptarea sau deghizarea conținutului mesajelor de e-mail pentru a proteja informațiile potențial sensibile de a fi citite de către oricine, altul decât destinatarii vizați. Criptarea include adesea autentificare.

Solutie

Ce ar trebui să cauți într-un sistem de protecție a e-mailului?

-Un serviciu de vârf care poate primi toate e-mailurile primite
-O listă neagră cu spammeri cunoscuți
-Un serviciu de detectare a phishingului
-Scanare link
-Scanarea atașamentelor
-O probă gratuită sau un sistem demonstrativ pentru o evaluare fără costuri
-Raport calitate/preț reprezentat de o protecție eficientă a e-mailului la un preț rezonabil

Politici de securitate a e-mailului
Deoarece e-mailul este atât de esențial în lumea afacerilor de astăzi, organizațiile au stabilit politici cu privire la modul de a gestiona acest flux de informații. Una dintre primele politici pe care le stabilesc majoritatea organizațiilor este în jurul vizualizării conținutului e-mailurilor care circulă prin serverele lor de e-mail. Este important să înțelegeți ce este în întregul e-mail pentru a acționa corespunzător. După ce aceste politici de bază sunt puse în aplicare, o organizație poate pune în aplicare diverse politici de securitate pe acele e-mailuri.

Aceste politici de securitate pentru e-mailuri pot fi la fel de simple ca eliminarea întregului conținut executabil din e-mailuri la acțiuni mai aprofundate, cum ar fi trimiterea de conținut suspect la un instrument de tip sandboxing pentru o analiză detaliată. Dacă incidentele de securitate ale e-mailului sunt detectate de aceste politici, organizația trebuie să aibă informații utile cu privire la amploarea atacului. Acest lucru vă va ajuta să determinați ce daune ar fi putut cauza atacul. Odată ce o organizație are vizibilitate asupra tuturor e-mailurilor trimise, ea poate aplica politicile de criptare a e-mailului pentru a preveni ca informațiile sensibile ale e-mailurilor să cadă în mâinile greșite.

Cele mai bune practici de securitate a e-mailului
Una dintre primele bune practici pe care organizațiile ar trebui să le pună în aplicare este implementarea unui gateway de e-mail securizat. Un gateway de e-mail scanează și procesează toate e-mailurile primite și trimise și se asigură că amenințările nu sunt permise. Deoarece atacurile sunt din ce în ce mai sofisticate, măsurile standard de securitate, cum ar fi blocarea fișierelor atașate cunoscute, nu mai sunt eficiente. O soluție mai bună este implementarea unui gateway de e-mail securizat care folosește o abordare pe mai multe straturi.

Instrumente de securitate e-mail
Un gateway de e-mail securizat, implementat fie on-premises, fie în cloud, ar trebui să sporească securitatea e-mailului, oferind protecție pe mai multe straturi împotriva e-mailurilor nedorite, rău intenționate și BEC; vizibilitate granulară; și continuitatea afacerii pentru organizații de toate dimensiunile. Aceste controale permit echipelor de securitate să aibă încredere că pot proteja utilizatorii de amenințările prin e-mail și pot menține comunicațiile prin e-mail în cazul unei întreruperi.

O soluție de criptare a e-mailului reduce riscurile asociate cu încălcările reglementărilor, pierderile de date și încălcările politicii corporative, permițând în același timp comunicațiile esențiale de afaceri. Soluția de securitate a e-mailului ar trebui să funcționeze pentru orice organizație care trebuie să protejeze datele sensibile, făcându-le în același timp ușor disponibile pentru afiliați, parteneri de afaceri și utilizatori, atât pe desktop-uri, cât și pe dispozitive mobile. O soluție de criptare a e-mailurilor este deosebit de importantă pentru organizațiile care trebuie să respecte reglementările de conformitate, cum ar fi GDPR, HIPAA sau SOX, sau să respecte standardele de securitate precum PCI-DSS.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?