Ce trebuie să faceți atunci când un iPhone sau un iPad nu mai porneste

Configurare noua (How To)

Situatie

iPhone-urile și iPad-urile ar trebui să “pur si simplu functioneze”, dar nici o tehnologie nu este perfectă. Dacă ați apăsat butonul de pornire și ecranul nu se va aprinde sau nu veți vedea un mesaj de eroare, nu vă faceți griji. Probabil că o puteți face din nou.

Backup

nu necesita

Solutie

Pasi de urmat

Instrucțiunile de aici vor face ca orice iPhone sau iPad să pornească și să funcționeze corect. În caz contrar, dispozitivul dvs. are o problemă hardware care împiedică boot-ul.

Conectați-l, lăsați-l încărcat – și așteptați

Este posibil ca un iPhone, iPad sau iPod Touch să nu pornească dacă bateria este complet moartă. În general, veți vedea un fel de indicator “baterie descărcată” atunci când încercați să activați un dispozitiv iOS și nu are suficientă baterie. Dar, atunci când bateria este complet moartă, nu va răspunde și veți vedea doar ecranul negru.

Conectați-vă iPhone-ul sau iPad-ul la un încărcător de perete și lăsați-l să se încarce pentru o perioadă scurtă de timp – dați-i timp de cincisprezece minute. Dacă acumulatorul este complet mort, nu îl puteți conecta și aștepta să reacționeze imediat. Dați-i câteva minute să se încarce și ar trebui să se acționeze. Acest lucru vă va repara dispozitivul dacă acumulatorul a fost complet golit.

Asigurați-vă că încărcătorul funcționează dacă acest lucru nu funcționează. Un încărcător sau un cablu de încărcare poate împiedica încărcarea acestuia. Încercați un alt încărcător și un cablu, dacă le aveți la dispoziție.

 

Țineți Power + Home pentru a efectua un Hard Reset

iPhone-urile și iPad-urile pot îngheța complet, la fel ca și alte computere. Dacă o fac, butoanele Power și Home nu vor face nimic. Efectuați un “Hard Reset” pentru a remedia această problemă. Acest lucru se efectua în mod tradițional prin scoaterea bateriei unui dispozitiv și reintroducerea acestuia sau tragerea cablului de alimentare pe dispozitive fără baterii, motiv pentru care este de asemenea cunoscut ca realizând un “ciclu de alimentare”. Cu toate acestea, iPhone-urile și iPad-urile nu au o baterie detașabilă. În schimb, există o combinație de butoane pe care o puteți utiliza pentru a reporni forțat telefonul sau tableta.

Pentru a face acest lucru, apăsați pe butoanele Power și Home și mențineți-le apăsate. (În cazul dispozitivului iPhone 7, apăsați și deschideți butonul de pornire și butonul de reducere a volumului.) Țineți apăsat ambele butoane până când apare sigla Apple pe ecran. Sigla trebuie să apară între zece și douăzeci de secunde după ce începeți să țineți apăsat butoanele. După ce apare sigla Apple, iPhone-ul sau iPad-ul dvs. va porni în mod normal înapoi. (Butonul de pornire este, de asemenea, cunoscut sub numele de buton Sleep / Wake – este butonul care, în mod normal, transformă și pornește ecranul dispozitivului dvs.)

Dacă această combinație de butoane nu funcționează, iPhone-ul sau iPad-ul dvs. ar trebui să fie încărcat pentru o perioadă mai îndelungată. Încărcați-l puțin timp înainte de a încerca resetarea greșită a butonului Power + Home

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?