Ce este Coloana de mențiuni pentru Microsoft Outlook?

“Mențiuni” sunt ceva cu care veți fi familiarizat dacă utilizați instrumente de comunicare precum Slack sau Confluence sau aplicații sociale ca Twitter sau Instagram. Introduceți simbolul “@” și apoi numele cuiva și ei primesc un mesaj care spune că le-ați menționat într-un mesaj / post / articol. Mențiuni au apărut, de asemenea, în cele mai recente versiuni de Outlook, așa că haideți să aruncăm o privire la ceea ce fac ei.

[mai mult...]

Ce este un fișier tar.gz și cum îl deschid?

Un fișier tar, deseori numit tarball, este o colecție de fișiere înfășurate într-un singur fișier pentru stocare ușoară. Mai degrabă decât să țineți evidența unui întreg dosar de fișiere, trebuie doar să urmăriți unul. Fișierele Tar sunt adesea comprimate după ce au fost create, oferindu-le extensia de fișier .tar.gz. Din punct de vedere tehnic, acestea sunt fișiere TGZ, dar aproape toată lumea solicită atât fișiere .tar și .tar.gz simple “fișiere tar”.

[mai mult...]

Ce este un fișier EPUB (cum deschid unul)?

Un fișier cu extensia de fișiere .epub este un format popular de fișiere utilizat pentru stocarea cărților electronice și a altor tipuri de conținut. EPUB, prescurtarea pentru publicarea electronică, a fost numit standardul oficial al Forumului Internațional pentru Publicații Digitale (IDPF) în Septembrie 2007.

[mai mult...]

Cum să dezactivați noile mesaje de avertizare în Microsoft Outlook 2016 sau 365

Outlook poate declanșa mai multe tipuri de alerte atunci când primiți un mesaj nou. S-ar putea să vedeți o notificare a barei de activități, să observați o pictogramă de mesaj în bara de sistem, să auziți un sunet sau chiar să vedeți schimbarea cursorului dvs. într-o pictogramă de e-mail. Iată cum să le dezactivați pe toate.

Dacă sunteti ocupat cu lucrul la un proiect, partajați ecranul pentru o conferință video sau pur și simplu nu doriți să fiți alertați de fiecare dată când John de la Contabilitate trimite un alt mesaj de e-mail catre toată echipa, poate doriți să dezactivați alertele de pe desktop – sau cel puțin să fiti mai selectiv cu privire la tipurile de alerte care apar. Mai multe dintre aceste tipuri de alerte sunt activate automat în Microsoft Outlook, deci va trebui să le dezactivați manual.

[mai mult...]

Cum să ștergeți Istoricul vizionărilor YouTube (și Istoricul căutărilor)

YouTube își amintește fiecare videoclip pe care l-ați vizionat vreodată, asta dacă v-ați conectat la contul dvs. Google. YouTube folosește acest istoric pentru recomandări și chiar vă încurajează să re-vizionați videoclipuri vechi. Iată cum puteți să vă curățați istoricul de vizionări.

Istoricul de vizionare și de căutare sunt stocate numai dacă sunteți conectat (ă) la YouTube cu contul dvs. Google în timpul vizionării.

[mai mult...]