Putem folosi FaceTime pe Windows?

Configurare noua (How To)

Situatie

Apelurile video Facetime de la Apple sunt probabil una dintre cele mai utilizate funcții ale acestora. Permite utilizatorilor cu dispozitive iPhone, iPad și Mac să facă apeluri video ușor între ele. Nu puteți efectua apeluri Facetime de la Windows, dar există și alte modalități de a efectua apeluri video – chiar și pentru utilizatorii iPhone.

Backup

Nu necesita

Solutie

Nu, nu există Facetime pe Windows și nu este posibil să fie în curând. Face-to-face este un standard proprietar și nu este disponibil în afara ecosistemului Apple. Deci, dacă ați fi sperat să utilizați funcția Facetime pentru a apela iPhone-ul mamei dvs. de pe PC-ul Windows, nu aveți noroc. Cu toate acestea, există câteva alternative excelente de apeluri video care funcționează pe Windows.

Iată câteva care sunt disponibile pe Windows, MacOS, Android și iOS, astfel încât să puteți obține ceva timp cu aproape oricine. Cateva sunt disponibile pentru Linux.

    Skype: Deținută de Microsoft, Skype a fost una dintre primele aplicații de apeluri video care au devenit mainstream. De atunci, a devenit mai buna. Skype este disponibil pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android.

    Hangouts: Google Hangouts nu numai că vă permite să efectuați apeluri video, puteți avea o conferință video completă cu mai multe persoane. Există aplicații Hangout dedicate pentru iOS și Android și sunt disponibile pentru toți utilizatorii desktop prin intermediul browserului web.

    Facebook Messenger: Știați că puteți efectua apeluri video utilizând Facebook Messenger? Poți și poți folosi funcția pe aproape orice sistem de operare. Există aplicații Messenger dedicate pentru iOS și Android, dar puteți, de asemenea, să utilizați aplicația Messenger chiar în browserul de desktop pentru a efectua apeluri video de la Windows, MacOS sau Linux.

    Viber: Viber este o aplicație bogată în funcții pe care o puteți utiliza pentru apeluri video și pentru o varietate de alte scopuri. Are milioane de utilizatori din întreaga lume și este disponibil pentru o varietate de platforme, cum ar fi iOS, Android, Windows, MacOS și Linux.

Și da, va trebui să faceți pasul suplimentar de a vă asigura că persoanele pe care doriți să le apelați au instalat aplicația potrivită. Dar odată ce ați terminat, veți putea să efectuați apeluri video la aproape oricine. Nu contează dacă utilizează Windows, iOS, Android, macOS sau chiar Linux.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 33 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?