Conectare tastatura si mouse la Ps4

Configurare noua (How To)

Situatie

Va voi explica cum putem cupla o tastatura si un mouse la Ps4

Backup

Nu necesita back-up.

Solutie

Pentru unii suna ciudat, dar exista posibilitatea cuplarii unei tastaturi si a unui mouse la Ps4, iata cum:

  1. Putem folosi direct conexiunea usb, in “spatele” consolei exista doua porturi usb, conectati echipamentul si asteptati cateva secunde, dupa care o sa puteti folosi fara probleme mouse-ul si tastatura.
  2. Putem folosi conexiunea Bluetooth a consolei pentru a conecta mouse-ul sau tastatura.

Ca sa conectam echipamentele, vom porni consola, vom accesa “Settings” si de acolo selectam “Bluetooth Devices

Snip20160505_7

Punem mouse-ul sau tastatura in “pairing mode“(de obicei exista un buton pe care trebuie apasat) si asteptam sa apara pe ecran, dupa care le “cuplam“.

Putem customiza setarile pentru mouse-ul sau tastura cuplata. Pentru asta accesam “Settings” selectam “Devices” si vom vedea “External keyboard” sau “Mouse“. Pentru tastatura putem selecta keyboard type, delay-ul(intarzierea) sau repeat rate-ul cand tinem apasat una sau mai multe taste. Pentru “mouse” putem selecta daca acesta este pentru stangaci sau dreptaci si viteza “sagetii”.

Snip20160505_11

Acum putem folosi mouse-ul si tastatura, fapt ce ne va usura navigarea pe internet, vorbitul cu amicii nostri si alte lucruri care erau mult mai greu de facut fara acestea.

Aveti grija, nu toate jocurile functioneaza cu ajutorul mouse-ului si tastaturii.

Daca totusi doriti acest lucru trebuie sa acizitionati un “adaptor” ca de exemplu XIM4 (exista si altfel de adaptoare) care practic pacaleste consola, transformand controlerul in mouse si tastatura. Decizia va apartine, succes!

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?