Cum creezi boxuri in php storm

Configurare noua (How To)

Situatie

În PhpStorm, puteți crea “boxuri” (de obicei numite “foldere” sau “directoare”) pentru a organiza fișierele și resursele din proiectul dvs. Iată cum puteți crea un folder nou în PhpStorm:

Solutie

Pasi de urmat
  • Deschideți proiectul: Asigurați-vă că aveți deschis proiectul în PhpStorm înainte de a crea un folder nou.

Faceți click dreapta:

  • În panoul de proiect din partea stângă a ferestrei PhpStorm, navigați la locația în care doriți să creați noul folder.
  • Faceți click dreapta pe locația respectivă.

Alegeți opțiunea “New” (Nou): Din meniul contextual care apare, alegeți opțiunea “New” (Nou).

Selectați “Directory” (Director): În meniul “New”, selectați opțiunea “Directory” (Director). Acest lucru vă va permite să creați un folder nou.

Introduceți numele directorului: O fereastră mică va apărea, permițându-vă să introduceți numele pentru directorul nou. Tastați numele dorit și apăsați Enter.

Noul folder apare în proiect: După ce ați introdus numele și ați apăsat Enter, noul folder va fi creat în proiectul dvs. Îl veți vedea în panoul de proiect, în locația selectată.

Organizați fișierele: Puteți acum să trageți și să plasați fișiere în noul folder sau să le creați direct în acel director pentru a organiza resursele proiectului.

Rețineți că pașii pot varia ușor în funcție de versiunea exactă a PhpStorm pe care o utilizați, dar principiul de bază rămâne același: faceți clic dreapta pe locația dorită în panoul de proiect, selectați “New” și apoi “Directory”, introduceți numele directorului și confirmați crearea sa.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(22 din 49 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?