Cum creezi boxuri in php storm

Configurare noua (How To)

Situatie

În PhpStorm, puteți crea “boxuri” (de obicei numite “foldere” sau “directoare”) pentru a organiza fișierele și resursele din proiectul dvs. Iată cum puteți crea un folder nou în PhpStorm:

Solutie

Pasi de urmat
  • Deschideți proiectul: Asigurați-vă că aveți deschis proiectul în PhpStorm înainte de a crea un folder nou.

Faceți click dreapta:

  • În panoul de proiect din partea stângă a ferestrei PhpStorm, navigați la locația în care doriți să creați noul folder.
  • Faceți click dreapta pe locația respectivă.

Alegeți opțiunea “New” (Nou): Din meniul contextual care apare, alegeți opțiunea “New” (Nou).

Selectați “Directory” (Director): În meniul “New”, selectați opțiunea “Directory” (Director). Acest lucru vă va permite să creați un folder nou.

Introduceți numele directorului: O fereastră mică va apărea, permițându-vă să introduceți numele pentru directorul nou. Tastați numele dorit și apăsați Enter.

Noul folder apare în proiect: După ce ați introdus numele și ați apăsat Enter, noul folder va fi creat în proiectul dvs. Îl veți vedea în panoul de proiect, în locația selectată.

Organizați fișierele: Puteți acum să trageți și să plasați fișiere în noul folder sau să le creați direct în acel director pentru a organiza resursele proiectului.

Rețineți că pașii pot varia ușor în funcție de versiunea exactă a PhpStorm pe care o utilizați, dar principiul de bază rămâne același: faceți clic dreapta pe locația dorită în panoul de proiect, selectați “New” și apoi “Directory”, introduceți numele directorului și confirmați crearea sa.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?