Cum dezactivați notificările de realizare Xbox pe Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă jucați un joc Xbox pe un computer Windows 10, cum ar fi cele din Microsoft Pass pentru serviciul PC, veți vedea probabil notificări pop-up pentru realizările dvs. Xbox.  Acestea sunt controlate din bara de joc încorporată a Windows 10, care este mai mult o suprapunere a jocului pe ecran complet în acest moment. Pentru a o deschide, apăsați Windows + G.

Solutie

Selectați „Notificări” din partea stângă a ferestrei Setări bara jocului. Debifează „Anunță-mă când deblochez realizări” pentru a ascunde notificările de realizare. De asemenea, puteți debifa și alte tipuri de notificări la Game Bar, pentru a le ascunde, inclusiv mesaje sociale Xbox, invitații la petreceri și oameni noi care vă urmăresc.

Ați terminat. Pentru a părăsi interfața de suprapunere a barei de jocuri, faceți click în afara ferestrei sau apăsați din nou pe Windows + G.

Chiar și după dezactivarea notificărilor privind realizările, puteți vedea în continuare statistici detaliate despre realizări în aplicația Xbox pe computerul Windows 10. Îl puteți deschide din meniul Start, căutând „Xbox”.
Unele jocuri pot afișa, de asemenea, informații în joc despre realizările deblocate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?