Cum dezinstalăm complet office 2011 mac os x

Configurare noua (How To)

Situatie

Doriți să faceți update la cea mai nouă versiune Office disponibilă pentru sistemele ce rulează OS X, aceasta fiind office 365, dar aveți instalat pe computerul dumneavoastră o versiune mai veche, office 2011. În acest tutorial vom dezinstala complet office 2011.

1

Solutie

Pasi de urmat

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să vă asigurați că nu este deschisă nici o instanță ale acestei aplicații.

4

Daca este deschisă o puteți închide prin comanda “Command + Q”

Deschideți folderul “Application” și găsiți folderul “Microsoft Office 2011”, îl selectați cu un click după care în trageți în cosul de gunoi.

5

Dacă aveți scurtături făcute în bara de instrumente “dock bar” și pentru a le elimina simplu dati click dreapta pe ele și dați “unpin” sau pur și siplu țineți selectată scurtătura și o trageți afară de pe “dock bar”.

6

 

Pană aici a fost simplu , dar nu vă multumitit cu atât și vreți să ștergeți tot ce a ramas în urma instalării. Acum vom sterge fișierele ce au rămas prin sistemul de operare.

Din bara de instrumente din partea de sus a ecranului selectam “Go” după care “Library”, după care navigăm până în folderul “preferences” și selectați ordonarea fișierelor din interior  dupa nume. Acum identificați și selectați fisierele cu denumirea ” com.microsoft” și le trageți pe toate cele găsite în coșul de gunoi.

7

8

9

Aceste fișiere pe care le ștergem conțin customizări făcute aspra bării de intrumente din office 2011, iar dacă se va reinstala office 2011 aceste setări vor trebui refăcute.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?