Cum editez o fotografie direct in browser-ul de internet

Configurare noua (How To)

Situatie

Sunt convins ca ai avut situatii cand ai vrut sa editezi rapid o fotografie si nu ai avut o aplicatie instalata. Fie pentru ca nu vrei sa iti incarci calculatorul, fie esti in fata unui calculator strain si nu ai permisiunea de a instala si rula diverse programe. Solutia pentru astfel de situatii? Editoarele de fotografii online. Opereaza direct in browser-ul tau, sunt intuitive si usor de folosit. Cele mai multe din aceste aplicatii au solutii de editare de baza gratuite. Majoritatea au nevoie de Flash, asa ca  asigura-te ca ai update la zi pentru acest plug-in. O solutie online iti va permite sa editezi si sa transformi  orice fotografie fara prea mari cunostinte tehnice. Nu trebuie decat sa incarci fotografiile in aplicatie si apoi te poti juca in voie. Iar una din cele mai generoase si usor de folosit este Pixrl. (pixlr.com)

Solutie

Pixrl editor
Pixrl Editor este una din cele mai generoase aplicatii online pentru editare foto. Ofera gratuit o suita intreaga de optiuni de editare. Este usor de folosit, cu multe editari presetate si e valabil in 25 de limbi. Meniul contine solutii pentru ajustari ale dimensiunilor, luminozitatii, filtre, transformari si distorsiuni. Poti salva fotografia retusata in mai multe variante (TIFF, PNG, JPG).

pixlr editor

 

Pixrl Express
Daca doresti insa o prelucrare rapida, fara prea mari batai de cap si fara pretentii poti folosi varianta Pixrl Express. Aici intreb meniul e structurat in 7 sectiuni iar utilizarea nu necesita nici cea mai mica experienta in editare foto. Cateva click-uri si poti modifica fotografia asa cum doresti.

pixrlexpres

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?