Cum poti sa imparti un fisier cu o dimensiune foarte mare, iar apoi sa-l poti uni la loc foarte simplu

Configurare noua (How To)

Situatie

Vrei sa imparti un fisier cu o dimensiune considerabila in mai multe bucati, pentru a le uploada undeva sau pentru a le atasa unui email? Foloseste WinMend File Splitter.

Solutie

Pasi de urmat

WinMend File Splitter este o aplicatie gratuita pentru Windows, care vine cu utilitatea de a imparti un fisier mare in mai multe bucati dar si de a le uni la loc. Aceasta diviziune va fi facuta de tine, specificand numarul de parti si dimensiunea fiecareia. Majoritatea programelor de acest gen necesita la unirea bucatilor de fisier, deschiderea aceluiasi program in care s-a facut impartirea. Insa WinMend File Splitter, creeaza fisiere BAT in urma procesului de divizare al fisierului, iar rularea scriptului batch va recrea fisierul original prin fuziunea partilor sale.

Procesul de divizare al unui fisier este simplu. Selecteaza din tabul Split file, sursa fisierului tau, Source file si directorul Output unde vor fi create partile fisierului. Odata ce le-ai selectat, vei primi 2 modalitati prin care poti diviza fisierul. Daca iti faci griji in privinta marimii , incearca divizarea fisierului prin introducerea numarului de parti si marimea fiecareia. Cea de-a doua modalitate ar fi sa specifici pur si simplu marimea fiecarei parti, iar aplicatia va face restul automat. Aplicatia te va informa despre marimea fisierului sursa, marimea partilor si numarul de parti, inainte ca procesul de divizare sa inceapa.Daca totul este in regula, da click pe butonul Split, pentru a incepe procesul de divizare.

Fisierul divizat poate fi foarte usor lipit la loc, utilizand fisierul BAT sau direct din aplicatie(selecteaza tabul Merge Files, iar apoi da click pe butonul  + pentru a adauga partile fisierului divizat cu extensia .WinmendSp0. dupa ce ai specificat directorul unde se face lipirea fisierului, da click pe butonul Merge.

1

2

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?