Cum putem folosi Microsoft Office daca nu il avem instalat ?

Configurare noua (How To)

Situatie

Se intampla, de multe ori sa nu mai mearga Office-ul instalat, sau chiar sa nu il avem instalat si avem mare nevoie sa folosim unul din tool-urile de baza din pachetul Office (ex. Word, Excel, PowerPoint). Ce optiune avem?

Cei de la Microsoft au creat Office Online. Pentru a putea folosi pachetul Office Online, tot ce trebuie facut este sa aveti un cont Microsoft. Daca nu aveti cont Microsoft puteti intra pe linkul Live si acolo va puteti crea contul.

Urmand pasii de mai jos vom afla cum se utilizeaza acest pachet Office Online.

Solutie

Ne logam pe contul de Live de la Microsoft.

office1

 

 

 

Acum ne ducem cu mouse-ul in stanga sus si apasam pe butonul cu patratele.

office2

Din acest meniu selectam tool-ul de care avem nevoie. Daca avem nevoie sa folosim Word-ul, vom apasa pe Word Online si un nou tab se va deschide cu Word.

office3

 

In acest tab cu Word Online putem sa selectam ce fel de document dorim, putem sa selectam unde anume dorim sa fie salvat automat Documentul. Mai exact putem sa alege intre OneDrive sau Dropbok sau chiar pe amandoua.

office4

office5

office6

Dupa ce am selectat locatia si apoi am deschis documentul cu formatul cerintelor noastre putem incepe a redacta ce dorim noi in acest Word.

Ce observam este ca acest Word Online este exact ca un Word instalat pe calculator. Tot aici avem posibilitatea sa descarcam Documentul nostru in format PDF sau normal pe calculator.

office7 office8 office9

 

In cazul in care doriti sa folositi un alt tool de la Office Online nu trebuie decat sa apasati pe butonul cu patratele din fereastra in care folositi Word Online.

office10

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 out of 11 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?