Cum putem folosi Windows 7 fara licenta legal timp de 3 luni.

Configurare noua (How To)

Situatie

Sunt sigur ca toata lumea a avut cel putin o data in viata instalat Windows 7, si dupa cum stim putem folosi acest sistem de operarare timp de 30 de zile fara nici un fel de restrictie dupa care suntem nevoiti sa achizitionam o licenta, pentru a il putea folosi permanent.

Dar nu este tocmai adevarat, dupa ce expira cele 30 de zile de proba, nu suntem obligati sa cumparam o licenta (inca) pentru a putea folosi sistemul de operare legal in continuare, deoarece mai exista o varianta, aceea de a extinde perioada de proba cu inca 30 de zile, dupa care inca 30 de zile, in total 90 de zile de proba.

Solutie

In ultima zi din primele 30, exact inainte ca perioada de proba a windows-ului sa expire, putem cere o prelungire in felul urmator:

Dam click pe butonul “Start”
1
In casuta de “search” scriem: CMD
2
Dupa ce apare in rezultatele cautarii “cmd.exe”, dam click dreapta pe el si alegem din meniul respectiv “Run as administrator”

Dupa care scriem in “CMD” comanda: slmgr -rearm
3
Apasand Enter, ne va aparea o fereastra in care ne instiinteaza ca operatiunea efectuata a fost cu succes si dam “OK”

Dupa ce am finalizat acest procedeu este necesar sa dam un restart la pc-ul nostru, pentru a se implementa operatiunea.

Dupa restart putem observa cu usurinta ca perioada de testare a sistemului a crescut de la 1 zi ramasa la 30 de zile.

Ne putem folosi de aceasta metoda de prelungire a testarii de trei ori, astfel insumam un total de 120 de zile absolut gratuit, legal si fara nici un fel de limitare.

Ulterior dupa cele 120 de zile de testare au expirat vom fi nevoiti sa achizitionam o licenta pentru a putea folosi in continuare sistemul de operare in termeni legali.

Ca de obicei, va dorim o zi cat mai placuta.

Tip solutie

Workaround

Voteaza

(67 din 104 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?