Cum putem sincroniza Gmail Notes pe Aplicatia Notes din iOS (iPhone, iPad)

Configurare noua (How To)

Situatie

Notes este aplicatie nativa, intalnita pe toate device-urile Apple cu sisteme de operare OS X si iOS. Poate fi considerata o varianta simplificata a aplicatiilor OneNote si Evernote. Cu ajutorul Notes putem salva notite text, capturi foto, putem crea liste de cumparaturi, liste “to do” si alte tipuri de insemnari.izate in contul de iCloud, care ne ofera acces la insemnari pe de toate device-urile pe care suntem autentificati.

Se pot accesa notitele din Notes si via web, accesand: https://www.icloud.com.

Notes

 

Backup

 

 

Solutie

Pasi de urmat

Utilizatorii au posibilitatea se sincronizene insemnarile din aplicatia Notes a iPhone si iPad, pe contul de iCloud.com. Google ofera prin intermediul Gmail un sistem similiar “Notes” in care ne putem stoca insemnarile.

Gmail-NotesJPG

Notitele stocate in Gmail pot fi sincronizate pe aplicatia Notes a iPhone si iPad prin simpla adaugare a contului de Google pe device si bifarea optiunii de sincronizare Notes.

Deschidem “Settings” pe iPhone si iPad

Settings

 

 

Mergem pana la “Mail, Contacts, Calendar

Contacts

 

Identificam si deschidem contul Gmail / Google (presupunem ca acesta este deja adaugat pe iPhone sau iPad).

Gmail

Activam sincronizarea pentru “Notes

Notes-Sync

 

Dupa ce activam sincronizarea “Notes” pentru contul de Gmail, deschidem aplicatia Note. In “Folders” observam ca s-a adaugat contul de Gmail, in care apar toate insemnarile.

Folders

Toate insemnarile din Gmail > Notes vor fi sincronizate pe iPhone si iPad, de unde pot fi editate, sterse sau adaugate noi notite.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 31 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?